سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک مشاور خانواده تاکید کرد

فقدان ارتباطات صحیح، عامل بزهکاری اجتماعی

مهین عوض‌زاده، مشاور خانواده گفت: افرادی که دارای روابط صحیح معنادار نیستند به بزهکاری اجتماعی روی می‌آورند.

مهین عوض‌زاده، مشاور خانواده و متخصص نظریه انتخاب، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: طبق نظریه انتخاب انسانها به دو دسته شاد و ناشاد تقسیم می‌شوند که انسانهای شاد در ارتباطات خود موفق بوده و اهداف خود را می‌شناسند و انسانهای کامیابی هستند.
 
وی با بیان اینکه روابط معنادار شامل روابط بین والدین و فرزندان، زن و شوهر، مدیر و کارمند و شاگرد و معلم می‌شود، گفت: عده زیادی تحت عنوان انسان ناشاد، در روابط خود دچار مشکل هستند.
 
وی ادامه داد: مهمترین مشکل در روابط معنادار کنترل بیرونی است یعنی دچار روابطی هستند که سعی در تغییر یکدیگر دارند و چون موفق نمی‌شوند انسانهایی ناشاد هستند و هدف زندگی‌شان را کم می‌کنند و دلگرمی برای ادامه زندگی ندارند و برای انجام هر فعالیتی احساس بی‌انگیزگی می‌کنند.
 
عوض زاده گفت: گروه دیگری از افراد ناشاد در جستجوی بازسازی روابط معنادار خود به دنبال راهکار می‌گردند که این خود در کاهش ناشادی افراد تاثیر بسزایی دارد.
 
وی در رابطه با افرادی که به بزهکاری اجتماعی روی می‌آورند، گفت: دسته دیگری از افراد ناشاد هیچ رابطه‌ صحیح معناداری ندارند در واقع هیچ فرد مهم و دوست داشتنی در زندگی‌شان وجود ندارد تا احساس پشتیبانی کنند و بتوانند مسئولیت زندگی‌شان را برعهده بگیرند.
 
وی ادامه داد: کیفیت رابطه این دسته از افراد به قدری نامناسب است که به دنبال لذت‌های بدنن رابطه صحیح، درگیر مواد مخدر و روابط جنسی بدون عشق و هرگونه آسیب اجتماعی می‌شوند در واقع تنش‌های خود را از این طریق خالی می‌کنند و هیچ اثری از علاقه انسانی در روابطشان وجود ندارد.
 
به بیان عوض‌زاده این افراد کامل گیج و بلاتکلیف و ناشادند که هیچ رابطه لذت بخشی ندارند و کاملا از روابط انسانی فراری و منزوی هستند.
 
وی در آخر اذعان داشت: این افراد به دلیل نگرش غلط نسبت به افراد زندگی، از رفتارهای ضد اجتماعی خود راضی هستند زیرا تنش و خشم خودش را از ناکامی‌ها و اتفاقاتی که برایشان افتاده به این صورت تخلیه می‌کنند و در قبال جامعه و خانواده افراد زندگی خویش هیچ احساس مسئولیتی نمی‌کنند./ تر
 
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.