به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا موفق به ساخت قطرهای حاوی نانوذرات برای درمان برخی اختلالات چشمی شدند. برای درمان اختلالات چشمی معمولا تزریق مستقیم به درون چشم انجام میشود که بسیار دردناک است.
معمولاً برای درمان اختلالات بینایی، دارو به درون چشم تزریق میشود که برای بیمار بسیار دردناک و ناخوشایند است.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا موفق به ساخت قطرهای شدند که با آن میتوان اختلالات چشم را درمان کرد که با این کار دیگر نیازی به فرآیند گرانقیمت و دردناک تزریق نیست. این روش درمان احتمالاً بتواند به میلیونها نفر در سراسر جهان که از مشکلات ناشی از کهولت سن (AMD) و دیگر اختلالات بینایی رنج میبرند کمک کند.
پزشکان میگویند، معمولاً از هر ۵ نفر که به سن ۷۵ سالگی میرسند یک نفر دچار AMD است که نتایج این پژوهش میتواند برای بیماران و پزشکان بسیار جالب توجه باشد؛ به خصوص اینکه تعداد این بیماران و تقاضا برای تزریق دارو به چشم پیوسته در حال افزایش است.
فرانچسکا کوردیرو از موسسه چشم دانشگاه کالیفرنیا میگوید: ساخت قطرههای چشم که میتواند با ایمنی بالا مشکل بیمار را حل کند یک گلوله جادویی محسوب میشود. درمان فعلی که مبتنی بر تزریق دارو به چشم است برای بیماران بسیار دشوار است و در برخی موارد اثری روی بیماران ندارد که در این موارد تزریق باید تکرار شود.
در حال حاضر بیماران زیادی نیاز به تکرار تزریق دارند و تقاضا برای آن نیز افزایش مییابد. یکی از عوارض جانبی تزریق به چشم، خطر ابتلا به عفونت و خونریزی است. در آمریکا بیش از یک میلیون تزریق چشمی در سال ۲۰۱۰ انجام شدهاست.
انتهای پیام/