سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر امور اعتباری بانک مسکن در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:‌

هیچ متقاضی "مسکن مهر" حق برداشت ندارد/ بانک‌ آورده متقاضی را تنها برای ساخت واحد خود پرداخت می‌کند

نعمتی گفت: طی دو سال گذشته آورده متقاضیان برای ساخت خدمات زیربنایی و یا روینایی تنها دو بار اتفاق افتاده است و این غیر قانونی است.

ذبیح‌الله نعمتی، مدیر امور اعتباری بانک مسکن در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه آورده متقاضیان مختص پروژه های مسکن مهر آنها است، افزود: طی قراردادی که میان متقاضی و بانک ها امضا شده است هیچ متقاضی حق برداشت ندارد و بانک نیز آورده متقاضی را تنها برای ساخت واحد خود پرداخت می کند و حق پرداخت پول برای ساخت زیربناها و یا روبناها را ندارد.

مدیر امور اعتباری بانک مسکن در ادامه اظهار داشت: طبق قرارداد، سازنده واحدهای مسکن مهر باید هزینه های ساخت مسجد، مدرسه و خدمات زیربنایی را پرداخت کند واین درخواست شرکت عمران پردیس غیر قانونی است.

نعمتی در ادامه تصریح کرد: در گذشته بر اساس مصوبه تعاونی مسکن مهر، متقاضیان باید هزینه های ساخت خدمات زیربنایی وروبنایی را پرداخت می‌کردند، در حالی که امروز طبق دستور وزارت راه و شهرسازی تمامی هزینه های ساخت روبناها و زیربناها از محل فروش املاک باید پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون طی 2 سال تنها 2 بار هزینه های ساخت خدمات زیربنایی از سوی آورده متقاضیان پرداخت شده است، افزود: 2 بار در زمان نیکزاد دستور اجرای آن داده شد که با مخالفت بسیار بانک مسکن روبرو شد.

** پرداخت آورده متقاضیان به خدمات روبنایی غیر قانونی است  
 
نعمتی در ادامه افزود: آورده متقاضیان طرح مهر جهت تکمیل واحدهای مسکن مهر است، متقاضی آورده‌ای را واریز کرده‌ که باید با وام بانک مسکن برای تکمیل واحدها صرف شود.

وی خاطر نشان کرد: به‌ عنوان مثال یک پروژه 100 واحدی، 100 متقاضی دارد که هر کدام از آنها آورده خود را پرداخت کرده‌اند. بانک مسکن نیز به ازای هر واحد 25 میلیون تومان وام پرداخت می‌کند و چنانچه آورده بیشتری نیاز باشد متقاضی نسبت به تامین آن اقدام می‌کند.
 
نعمتی در ادامه اظهار داشت: ‌آورده متقاضیان صرف پروژه خاص خودشان می‌شود، بانک مسکن معتقد است که اگر چنین نباشد پروژه تمام نشده و متوقف می‌شود و می‌گویند دیگر پول نیست.

مدیر امور اعتباری بانک مسکن با اشاره به این‌ که متقاضیان دو حالت دارند، اظهار کرد: یا از همان اول پروژه مشخص است یا این‌ که پس از پیشرفت 70 درصدی واحد تعیین می‌شود. از این رو باید آورده متقاضی در حساب خاص خودش بماند و پس از مشخص شدن پروژه‌ها در همان پروژه خاص متقاضی هزینه می‌شود.
 
نعمتی خاطر نشان کرد: شرکت عمران پردیس به بانک مسکن می‌گوید برای ساخت خیابان، مدرسه، مسجد (خدمات روبنایی) از محل آورده متقاضی پول بدهد، اما این خلاف قاعده و قانون است.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
کاظمی
۱۵:۱۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۳
باسلام ، خدا خیرتان بده که به فکر مردم هستین جناب نعمتی
نبی
۱۱:۳۵ ۰۷ خرداد ۱۳۹۳
باید هم چنین باشد هیچ کس هم راضی نیست پولی که با هزار بدبختی جور کردیم صرف غیر این بشه ماها هم راضی نیستیم از پول ما غیر این برداشت بشه مگه ماها سر گنجیم فردا واحدها رو تحویل بدن از کجا پول بیاریم هم قسط بدیم هم هزار خرج داخل واحد کابینت میخواد هزار خرج جدید که بعد باید غصشو بخوریم خدا رو خوش میاد یکی باشماها اینجوری رفتار کنه بترسین از خدا .
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۳
شما ها که سواره اید از پیاده های بلاتکلیف و داغون خبر ندارید .این حرفها برای مردم وقشر ضعیف وبی مسکن بجز رنجش و آزار هیچی یعنی هیچی نمیشه .
احمد از بندرعباس
۱۰:۲۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۳
با سلام
امروز رفتم بانک مسکن شعبه سرپرستی جهت تقسیط وام مسکن مهری که هنوز خونه رو تحویل نگرفتم بخاطر دیرکرد هم 4 میلیون جریمه شدم و وام 30 میلیونی شده 34 میلیون و با بازپرداخت 15 ساله باید نزدیک 60 میلیون وامو پرداخت کنم به نظر شما این وام با فرمولهای من درآوردی بهش میگن سودش 7% ؟؟؟؟؟؟؟؟
این انصافه واقعا برای قشر ضعیف .؟؟؟