به این مناطق باید مناطق دیگری همچون الحجر الاسود و اردوگاه آوارگان فلسطینی یرموک را نیز اضافه کرد که شاهد برقراری آتش بس میان دو طرف درگیری بود تا پس از آن پای مصالحه و آشتی ملی به داریا هم برسد.
براساس توافق صورت گرفته، این آشتی و مصالحه آتش بس کامل بین طرفهای درگیر در مناطق فوق الذکر را شامل خواهد شد تا در مقابل عناصر مسلح نیز سلاحهای خود را تسلیم ارتش سوریه کنند و در مقابل نیروهای ارتش سوریه نیز امنیت کامل منطقه را تامین کنند.
انتظار میرود، جنوب دمشق ظرف روزهای آینده شاهد چنین توافقی باشد که مشابه توافقات برزه و ببیلا و طولانی مدت است و از حیث اهمیت دارای اهمیتی استراتژیک به ویژه در منطقهای همچون داریا است.
اطلاعات به دست آمده از منطقه داریا نشان میدهد که گروههای مسلح در این منطقه به این جهت که در محاصره طولانی مدت بودهاند، خود را مجبور به چنین توافقی ملاحظه میکنند، به خصوص آنکه نیروهای ارتش سوریه هم اکنون در نزدیکی بارگاه حضرت سکینه (س) و خیابان الجمعیات و منطقه السکه قرار دارند.
در صورت امضای چنین توافقی میتوان گفت که جنوب دمشق، پایتخت سوریه در نتیجه جدایی غوطه شرقی از غربی تبدیل به منطقهای امن میشود که ضربهای کشنده و مهلک برای گروههای تروریستی به شمار میآید و چه بسا موجب فروپاشی تدریجی گروههای تروریستی در منطقه خان الشیح و همچنین مناطق نزدیک به قنیطره و همچنین زبدین و جسرین تا النشابیه تا عمق غوطه شرقی میشود.
این درحالی است که گفته شده، دو منطقه دوما و حرستا در ریف دمشق نیز شاهد توافقنامههای آشتی میباشد که ارتباطی با آشتیهای جنوب دمشق ندارد.