سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شادمانی تصنعی در جشن طلاق جشنی برای خود فریبی

یک آسیب شناس اجتماعی گفت: طلاق به عنوان مغضوب‌ترین حلال شرعی که مایه فروپاشی خانواده است نمی‌تواند پیام آور شادی و برگزاری جشنی شود.

جعفر بای محقق آسیب‌های اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  گفت: رفتار انسان‌ها باید متناسب با رویدادی باشد که برای او خوشایند یا ناخوشایند است ازدواج نماد نشاط و شادمانی انسان‌هاست زیرا مرحله رشد و تعالی در زندگی حساب می‌شود اما طلاق به عنوان مغضوب‌ترین حلال شرعی که مایه فروپاشی خانواده و نابسامانی زندگی می‌شود نمی‌تواند پیام آور خوشی و نشاط و برگزاری جشن شود.
 
وی ادامه داد: امروزه متاسفانه برخی از انسان‌ها که برای رفتار خویش هیچ توجیهی قائل نیستند و صرفا به خوشی و شادی خویش می‌اندیشند، جشن طلاق نیز برگزارمی‌کنند.
 
بای گفت: انسان‌هایی که اعتقاد دینی ندارند و بیگانه با آداب و رسوم و سنن ایرانی هستند و چنین کاری انجام می‌دهند.
 
وی در پاسخ به افرادی که برای رهایی از افسردگی، جشن می‌گیرند گفت: این شادی و شادمانی تصنعی است و پایدار نیست و در واقع این کار خود فریبی است و نمی‌تواند افسردگی را بهبود بخشد .
 
وی ادامه داد: ملاقات‌های خانگی و سفر با افراد آسیب دیده تاثیر بهتر و پایدارتری نسبت به جشن دارند.
 
وی با بیان این که علت وجودی جشن طلاق فرد مداری و خود خواهی افراطی و رفاه طلبی می‌باشد گفت: چنین رفتارهای کورکورانه و تقلید گرانه در کشوری که چنین باورهای دینی و اجتماعی دارد باعث تشویق جوانان بی‌تجربه به طلاق و سست شدن بنیان خانواده می‌شود.
 
بای در آخر گفت: خانواده‌ها و مسئولان فرهنگی و تربیتی باید با برگزاری جشن طلاق به شدت مخالفت کنند.

انتهای پیام /

برچسب ها: جشن ، طلاق ، اسیب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.