سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس مطرح کرد

کاهش رقم "صادرات شیر" با توجه به تولید 10 میلیون تنی در کشور

محمدتقی توکلی گفت: متأسفانه با توجه به تولید 10 میلیون تنی شیر در کشورمان، میزان صادرات 300 الی 400 هزار تن بیش نیست و رقم کاهش صادرات به زیر یک هزار تن می‌رسد.

محمدتقی توکلی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، افزود: افزایش صادرات بستگی به میزان تولیدات کافی و تأمین بازار داخلی دارد که مازاد بر تولیدات را می‌توان راهی بازارهای بین‌المللی کرد.
 
توکلی اظهار داشت: رقم صادرات شیر در کشور کاهش یافته و این میزان هم عمدتا به صورت دیگر فرآورده‌های لبنی صادر می‌شود.
 
نماینده مردم الیگودرز خاطرنشان کرد: چنانچه بخواهیم به صنعت دامداری و تولیدکنندگان محصولات دامی کمک کنیم باید علاوه بر داشتن بازار داخلی، فرآورده‌های لبنی خود را به دیگر کشورهای همسایه صادر کنیم.
 
وی تصریح کرد: ارتقاء کیفیت، نوع بسته‌بندی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی را می‌‌توان از جمله شاخص‌های رقابتی برشمرد.
 
** جلوگیری از عرضه شیر فله‌ای

توکلی افزود: عرضه شیر الزاما باید به صورت بسته‌بندی شده متناسب با نیاز مشتری باشد و از عرضه شیر به صورت فله‌ای باید خودداری کرد.
 
وی تصریح کرد: عرضه شیر فله‌ای، فساد، مشکلات نگهداری، جابه‌جایی و در معرض آلودگی بودن به خصوص در شهرهای بزرگ را دربردارد و سلامت فرد و جامعه را تهدید می‌کند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: صادرات ، شیر ، بسته بندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.