با هدف سوادآموزی، رفاه اجتماعی و ارتقای نرخ سلامت صورت گرفت
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران نامدار عبدالهیان، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر اهمیت سواد و لزوم مشارکت و همیاری دیگر نهادها و دستگاههای دولتی و غیردولتی برای اجرای اهداف پیشبینی شده گفت: همه به نوعی وابسته به نهضت سوادآموزی بوده و باید همکار این نهاد باشیم.
وی، عدم همکاری نهادها و ارگانهای دولتی و غیردولتی با این سازمان را امری سخت و طاقت فرسا برای عملی شدن اهداف مورد نظر خواند و خاطرنشان کرد: این هماهنگی و مشارکت ضمن برخورداری از جایگاه ویژه، موجب تسریع اجرای سیاستهای وزارت آموزش و پرورش خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش ضعف بنیه مالی خانوادههای استثنایی را یکی از عمدهترین مشکلات آنها برشمرد و تصریح کرد: فعالیت در زمینه تغییر نگرشها و همیاری برای شناسایی و کمک به با سواد کردن این افراد از جمله محورهای کاری مشترک دو سازمان آموزش و پرورش استثنایی و نهضت سوادآموزی در سال مدیریت جهادی به شمار میرود.
عبدالهیان این نوع نگاه و فعالیت را تکلیف شرعی برای همه نهادهای کشوری دانست و افزود: نهضت سوادآموزی از جمله نهادهایی است که با مدیریت جهادی فعالیت خود را آغاز کرده است؛ ما نیز با حضور فعالان سازمان آموزش و پرورش استثنایی تلاش خواهیم کرد گامهایی اساسی برای کاهش آمار بیسوادی در سطح کشور برداریم.
گفتنی است، اجرای برنامههای آموزشی، فرهنگی میان بزرگسالان استثنایی بیسواد و کمسواد جامعه شهری و روستایی و والدین آنها، تحقق اهداف سوادآموزی، رفاه اجتماعی و ارتقای نرخ سلامت از کلیات تفاهمنامه همکاری میان دو سازمان آموزش و پرورش استثنایی و نهضت سوادآموزی است.
انتهای پیام/