سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در جلسه مشترک وزیر بهداشت و شهردار تهران در خصوص توسعه همکاری‌های فی مابین مطرح شد

نقش برجسته شهرداری تهران در بازسازی و نوسازی مراکز درمانی فرسوده

وزیر بهداشت گفت: شهرداری تهران در حوزه سلامت، بخصوص در بحث پیشگیری خدمات ارزنده ای ارائه کرده ولی در حوزه درمان به شدت نیازمند کمک های شهرداری هستیم.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر سید حسن هاشمی در نشست روسای دو حوزه وزارت بهداشت و شهرداری تهران در خصوص بررسي وضعيت ساختمانها و فضاي فيزيكي حوزه بهداشت و درمان پایتخت، اعلام کرد: شهر تهران مراکز درمانی متعددی دارد که قدمت برخی از آنها بسیار بوده و ضروری است که جهت بازسازی و نوسازی این مراکز تدابیر لازم بین وزارت بهداشت و شهرداری تهران صورت گیرد.

به گفته وزیر بهداشت در طول سالها با توسعه علم پزشکی و افزایش طول عمر مردم، نوع بیماری ها نیز تغییر کرده ولی خدمات درمانی که در شهر تهران به مردم ارائه می شود، به لحاظ فضا و خدمات جانبی، در شان آنها نیست.

وی با بیان این که در حال حاضر بهترین متخصصان ما علیرغم اینکه در بیمارستان های دولتی فرسوده، مشغول خدمت هستند، بهترین خدمات را حتی در سطح منطقه ارائه می دهند، گفت: شهرداری نیز در این میان در حوزه سلامت و بخصوص پیشگیری خدمات ارزنده ای ارائه کرده ولی در حوزه درمان به شدت نیازمند کمک های شهرداری هستیم.

دکتر هاشمی اذعان کرد: یکی از برنامه های شهرداری تهران توجه به بافت های فرسوده است. بیمارستان های فرسوده باید در اولویت این برنامه قرار گیرند.

وزیر بهداشت ضمن اشاره به این که در چند ماه اخیر مطالعاتی روی تملک و دارایی های دانشگاه های علوم پزشکی صورت گرفته است، افزود: برخی از این املاک باید یا جابه جا شده و یا تغییر کاربری دهند و در این حرکت نیازمند همکاری شهرداری جهت نوسازی و بازسازی بیمارستان ها هستیم.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشورهای همسایه ایران در حال ساخت و احداث بیمارستان های 3 هزار تخت خوابه هستند ولی مهمترین مراکز علمی و خدماتی ما در دانشگاه ها که گل سر سبد جامعه پزشکی هستند، قدمت بالای 60 سال دارند.

در ادامه این نشست دکتر ایرج حریرچی، معاون توسعه مدیریت ومنابع وزير بهداشت ضمن اشاره به وضعیت مراکز درمانی در شهر تهران از نظر میزان فرسودگی و قدمت، پیشنهاداتی را در زمینه همکاری های مشترک بین وزارت بهداشت و شهرداری تهران به دکتر قالیباف ارائه داد.

مکان یابی مناسب برای ساخت بیمارستان های جدید، مقاوم سازی بیمارستان ها، مدیریت ترافیک داخل فضاهای بیمارستانی و ساخت پارکینگ، اقدام به ساخت خوابگاه های خودگردان  و همراه سراها توسط خیرین و بخش خصوصی و در نهایت افزایش ظرفیت تخت های روانی و سوختگی از جمله این پیشنهادات بود.

دکتر قالیباف نیز با اشاره به این که تجربه نشان می دهد تمام مشکلات مربوط به فضاهای بیمارستانی با همدلی و همکاری برطرف خواهد شد، گفت: امروز با افزایش آگاهی نسبت به فضاهای شهر تهران می توان به راه های کوتاه تری برای رفع مشکلات رسید.

وی با بیان این که تمام مشکلات مربوط به بودجه نیست بلکه باید نگرشمان را نیز تغییر دهیم، افزود: پیشنهاد می کنم کارگروهی از سوی وزارت بهداشت تشکیل شده و تصمیماتی در آن گرفته شود تا هم شهر تهران و هم مراکز درمانی آن ساماندهی شوند.

دکتر قالیباف خاطرنشان کرد: در امر درمان نیز می توان با کمک های بخش خصوصی و خیرین نابسامانی های موجود را برطرف کرد.

 گفتنی است وزیر بهداشت به همراه دکتر قالیباف بعد از اتمام نشست از بيمارستان های روزبه و فارابي و شهدای تجریش بازدید کردند. در پی این بازدید در خصوص بازسازي، بهسازي و بازتوزيع تخت هاي بستري در سطح شهر تهران بحث و تبادل نظر شد.

دكتر هاشمي هدف از بازديد امروز را ساخت مراكز مدرن، شايسته شهر تهران و پايتخت جمهوري اسلامي ايران عنوان كرد و يادآور شد: امروز از بيمارستان شهداي تجريش، روزبه و فارابي بازديد شد اما در خصوص تمامي مراكز درماني تهران در 7 ماه گذشته كارشناسي صورت گرفته و شايد بتوان گفت كه خبره ترين و قويترين افرادي كه در صنعت ساختمان كشور مسئوليت داشتند و يا دست اندركارند، براي بررسي اين طرح دعوت شده اند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.