به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در مراسم افتتاح این مرکز که با حضور جمعی از مسئولان استان در مسجد امام خمینی شهر کرمان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به این که مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی هستند، مراکز نیکوکاری در مساجد راهاندازی میشوند.
محمدکاظم رجایی با اشاره به اینکه کمیته امداد جلودار بسیاری از حرکتها در جامعه اسلامی است، افزود: کمیته امداد از اول انقلاب تلاشهای چشمگیری در زمینه کمک به محرومان انجام داده است.
وی افزود: امروز با تغییر نگرشی که در کمیته امداد انجام شده، مقرر شده است با راهاندازی مراکز نیکوکاری کار مردم به خود مردم واگذار شود.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان گفت: امروزه مراکز نیکوکاری با هدف شناسایی ظرفیتهای محله، خیران و نیازمندان محلات با عنوان دفاتر پیشخوان امداد در مساجد راهاندازی میشوند.
رجایی افزود: مراکز نیکوکاری به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت در مناطق روستایی و 20 هزار نفر جمعیت در مناطق شهری در مساجد برخوردار، راهاندازی میشوند.
وی تصریح کرد: بر اساس آمار جمعآوری شده از مراکز نیکوکاری راهاندازی شده در سطح استان، 75 درصد افراد مراجعه کننده به این مراکز افراد نیازمند غیرمددجوی کمیته امداد هستند.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان از تهیه بانک اطلاعات خیران از طریق این مراکز در استان خبر داد و افزود: با راهاندازی این مراکز، نیازمندان هر محله نیز شناسایی میشوند.
رجایی از تهیه نقشه جامع استان کرمان خبر داد و گفت: بر اساس این نقشه به این نتیجه رسیدیم که باید در شهر کرمان 30 مرکز نیکوکاری راهاندازی شود.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 36 مرکز نیکوکاری در استان کرمان راهاندازی شده که از این تعداد چهار مرکز مربوط به شهر کرمان است.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان از راهاندازی کارگروه خیران خارج از کشور در استان خبر داد و افزود: با راهاندازی این کارگروه، خیران خارج از کشور با محرومیتهای نیازمندان استان آشنا شده و در زمینه رفع مشکلات آنان اقدام خواهند کرد.
مسئول ستاد زکات کمیته امداد استان کرمان نیز در این مراسم، اظهار کرد: مراکز نیکوکاری به منظور جمعآوری کمکهای مردمی برای کمک به نیازمندان واقعی راهاندازی میشوند.
مصطفی طاهری افزود: راهاندازی این مراکز در مساجد به این سبب است که مردم علاوه بر عبادت در این مکان مقدس به فکر محرومان نیز باشند.
وی با بیان اینکه به موضوع زکات 28 مرتبه در قرآن اشاره شده است، خاطرنشان کرد: این مهم نشان دهنده این است که علاوه بر نماز خواندن باید در مساجد به مشکلات نیازمندان و پرداخت زکات نیز توجه جدی شود.
انتهای پیام/ م