به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه شبکه العالم؛ کانال 10 رژیم صهیونیستی، در گزارشی اذعان کرد: "در این درگیریها دو جوان فلسطینی نزدیک پست ایست بازرسی بیتونیا نزدیک زندان عوفر هدف گلوله قرار گرفتند."
این دو جوان که یکی از آنان 17 ساله بود، بر اثر شدت جراحات در بیمارستانی در رام الله، شهید شدند.
گزارشگر کانال 10 رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش، تأکید کرد: "فلسطینیها می گویند که این دوتن به ضرب گلوله جنگی کشته شده اند، اما سربازان اسرائیلی تأکید کردهاند که برای تیراندازی به تظاهرکنندگان از گلولههای پلاستیکی استفاده شده است. "
وی افزود: "دیگر درگیریها در مناطق مختلف کرانه باختری نیز چندین زخمی برجا گذاشت. در غزه نیز، هواداران جنبش حماس با برگزاری تظاهرات، سعی کردند به منطقه حائل مرزی نزدیک شوند، اما نیروهای ارتش اسرائیل جلوی آن ها را گرفتند."
اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین در غزه به این مناسبت گفت: "قدس و مسجد الاقصی به ما تعلق دارد؛ این سرزمین از آن ما است."
آوارگان فلسطینی در کرانه باختری، اجرایی کردن حق بازگشت آوارگان را خواستار شدند.
"عمر جلاد" نمایشنامه نویس فلسطینی، از آوارگان روستای ام خالد که اکنون نتانیا خوانده می شود، بازگشت به اراضی خود را خواستار شد و ادعای صهیونیست ها مبنی بر این که خداوند این سرزمین را به یهودیان داده است، مردود دانست.
همگرایی میان غزه و کرانه باختری، به همه مخالفان روند سازش، جانی تازه بخشید.
یکی از ساکنان رام الله، کابینه نتانیاهو را کابینه ای تندرو و تروریست دانست که به دنبال پاکسازی نژادی است.
وی از خبرنگار شبکه 10 رژیم صهیونیستی خواست به فیلم برداری پایان دهد و از مناطق اشغالی خارج شود، زیرا او خواهان اخراج اسرائیلیها از اراضی فلسطینی است.
فلسطینی ها همچنین در شعارهای خود، مبارزه مسلحانه با رژیم صهیونیستی را خواستار شدند.
حزی سیمانتوف خبرنگار شبکه 10 رژیم صهیونیستی، مهم ترین ویژگی مراسم امسال سالگرد روز نکبت را آشتی ملی حماس و فتح و همچنین فروپاشی روند سازش دانست.
"علی فیصل" از سران جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین در این خصوص به شبکه العالم گفت: "پس از گذشت 66 سال از سالروز نکبت، رژیم صهیونیستی به خوبی می داند که در این مدت، برپافشاری و اصرار فلسطینی ها در مبارزه برای پایان دادن به پیامدهای این نکبت، افزوده شده است، تا رویای بازگشت ملت فلسطین، زنده شود."
وی افزود: "به همین سبب، برگزاری مراسم روز نکبت، برای رژیم صهیونیستی مایه نگرانی بود. در واقع فلسطینی ها با این تظاهرات که به کشته و زخمی شدن شماری از آنان منجر شد، تاکید کردند که حق بازگشت آوارگان، حقی تغییر ناپذیر است که زمان بردار نیست".
علی فیصل، وحدت و همدلی گروه های فلسطینی را عامل مهمی در پرشورتر برگزار شدن مراسم امسال روز نکبت دانست.
انتهای پیام/