سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موفقیت محققان کشور در جداسازی لیکوپن از رب گوجه‌فرنگی

محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موفق به جداسازی و تلخیص لیکوپن از رب گوجه فرنگی شدند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،دکتر سید احمد مهاجری یکی از محققان این طرح با اشاره به اینکه خالص سازی لیکوپن فرایندی پیچیده است که با تلاش محققان این مرکز انجام شده است اظهار داشت: لیکوپن خاصیت آنتی اکسیدان داشته و در طرحهای تحقیقاتی دارویی و برخی از مکمل ها و داروها از جمله داروهای پیشگیری از سرطان مورد استفاده قرار می گیرد.

این عضو هیئت علمی و مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تا کنون عمل خالص سازی لیکوپن در کشورها و شرکتهای خارجی انجام می شد اظهار کرد: ‌در حال حاضر با امکانات موجود، این مرکز آمادگی ارائه لیکوپن مورد نیاز مراکز تحقیقاتی کشور را در مدلهای آزمایشگاهی داراست.

دکتر مهاجری مدت اجرای این طرح را یک سال و نیم اعلام کرد و گفت: ‌این طرح با حمایت مالی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمده است.

محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد:‌ در صورت توسعه و تجهیز این مرکز به تجهیزات آزمایشگاهی صنعتی، این مرکز توانمندی تولید لیکوپن مورد نیاز صنایع را نیز داراست.

به گزارش ایسنا، فرایند جداسازی و تلخیص لیکوپن از رب گوجه‌فرنگی با استفاده از اورسوداکسی کولیک اسید به همت دکتر سید احمد مهاجری، دکتر فرزین هادی زاده از اعضا هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و محمود سیفی کارشناس ارشد شیمی دارویی مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی انجام شده و در اداره مالکیت صنعتی و ثبت اختراعات به ثبت رسیده است.

برچسب ها: موفقیت ، جداسازی ، رب گوجه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.