سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت :

حرکت"بهره وری"در بخش دولتی جدی نیست/ارایه پیش نویس قانون حمایت از تولید به مجلس

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هرچند شاخص بهره وري در کشور بخاطر برخي مسائل همچون جنگ تحميلي و تحريم ها پائين بوده اما بايد اذعان کرد که بهره وري در کشور تاکنون جدي نبوده است .

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمدرضا نعمت زاده در جشنواره ملي بهره وري اظهار داشت : بهره وري از امروز بايد موضوع جدي ما باشد ، با خود ارزيابي ببينيم چقدر از توانمندي هاي خدادادي که در اختيار داريم استفاده مي کنيم .

وي گفت : بايد از بخش هايي که در جهت ارتقاء بهره وري فعاليت مي کنند اعم از بخش دولتي و خصوصي حمايت کنيم و بدانيم که  رقابت پذيري به ارتقاء کيفيت ، افزايش بازدهي و سوداوري و در نهايت بهره وري منجر مي شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: هرچند شاخص بهره وري در کشور بخاطر برخي مسائل همچون جنگ تحميلي و تحريم ها پائين بوده اما بايد اذعان کرد که بهره وري در کشور تاکنون جدي نبوده است .

نعمت زاده از ارسال پیش نویس قانون حمایت از تولید برای نظرخواهی نمایندگان مجلس به پارلمان خبرداد و گفت: تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی باید در اولویت تصمیمات مجلس قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اصلاح برخی مقررات پیش روی تولیدکنندگان در اقتصاد لازم و ضروری به نظر می رسد، گفت: این امر با همراهی مجلس شورای اسلامی میسر می شود و به همین دلیل، پیش نویس لایحه حمایت از تولید تهیه و برای بهره مندی از نظرات نمایندگان به مجلس نیز ارائه شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: مجلس باید تصمیمات لازم و موثر برای برون رفت از رکود اقتصادی، گردشی شدن 10 درصد تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی برای بخش صنعت و معدن، لغو محدودیت های سازمان های توسعه ای، اختصاص اعتبارات لازم جهت بازسازی و نوسازی ماشین آلات صنعتی و معدنی و تامین تسهیلات سرمایه در گردش مورد نیاز را در اسرع وقت در دستور کار خود قرار دهند.

نعمت زاده تصریح کرد: رفع مشکلات تامین مالی واحدهای صنعتی و معدنی و همچنین کمک به توسعه صادرات غیر نفتی از دیگر موضوعاتی است که همراهی کمیسیون صنایع و معادن مجلس را می طلبد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مسایلی چون افزایش بهره وری، کاهش قیمت تمام شده، ارتقای دانش فنی و غیره باید در رونق تولید مورد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.