منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عليرغم فقدان اطلاعات دقيق در مورد ميزان ضايعات محصولات کشاورزی لازم است به دنبال راهكارهای مؤثر و اساسي در جهت كاهش آن باشيم كه در اين مورد توجه به تكنولوژی و به كارگيری الگوی مصرف صحيح، ضروری است.
وی تشریح کرد: از مرحله توليد می توان با تبديل مواد غذايی به موادی با قابليت نگهداری و عمر مفيد بيشتر، ضايعات محصولات را كاهش داد.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: بخشی از ضايعات محصولات کشاورزی به ويژه محصولات اساسی مربوط به نحوه مصرف بوده كه با اصلاح در شيوه مصرف اين محصولات اساسی، گامی مؤثر در زمينه كاهش ضايعات برداشته شود. اتّحاد ادامه داد: تحقق آن نيازمند عزم ملی و راهنمايی كارشناسان متخصص در اين بخش است.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: روند افزايشی ضايعات مواد غذايی، يكی از چالش های جدی اكثر كشورها به ويژه، كشورهای در حال توسعه محسوب می شود.