به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، دکتر کورش پرند در رابطه با اقداماتی که این سازمان می تواند جهت بهبود وضعیت خانواده معتادان و بهبود یافتگان و همچنین توجه به رويكرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر انجام دهد، اظهار داشت: در بحث معتادان مهمترین نکته، شناسایی، درمان و مشاوره و هدایت شغلی است و پس از آن آموزش و اشتغال حائز اهمیت است.
وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای، آموزش هایی را در زندان برای معتادان برگزار می کند که در حال حاضر در صدد هستیم این آموزش ها را گسترش داده و به سمت بازارمحور پیش ببریم.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ما می توانیم با کمک خیرین، کارآفرینان و به همراه بخش تعاون، معاونت اشتغال، آموزش و پرورش، بهزیستی و صندوق مهر امام رضا مدل اشتغال بازار محور را اجرایی کنیم، افزود: این مدل در حوزه مشاغل خانگی، کسب و کارهای کوچک و سایر مشاغل قابلیت اجرا دارد.
پرند در ادامه، آموزش غیر رسمی و مهارتی در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی را از وظایف سازمان آموزش فنی و حرفه ای برشمرد و گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای این قابلیت را دارد که با بهره مندی از دو میلیون مهارتآموز، در حوزه پیشگیری از اعتیاد، آموزش هایی را ارائه دهد.
این دانشیار دانشگاه شهید بهشتی گفت: در حوزه اشتغال، این سازمان اقدامات جدیدی را آغاز کرده و این آمادگی وجود دارد که آموزش های بازار محور و دوره های بازاریابی و فروش را برای معتادان بهبود یافته و خانواده های آنها اجرایی کنیم.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای خاطر نشان کرد: سازمان فنی و حرفه ای سال گذشته بیش از 39 هزار و 672 معتاد، بهبودیافته یا خانواده این دو دسته از افراد جامعه را در زمینه اشتغال آموزش داده و توسعه و گسترش این آموزش ها از برنامه ها و اولویت های کاری این سازمان است.
انتهای پیام/