به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،در اینجا روش ساده وراحت از خشک کردن میوه های خوشمزه را به شما یاد می دهیم.
طرز
تهیه : درون قابلمه 1 لیوان شکر را با 1 لیوان آب مخلط کنید و روی حرارت
قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود ، میوه های چیپس شده ( حلقه
شده ) را به نوبت داخل شربت بزنید و کمی تکان دهید تا شربت اضافی بریزید (
شربت برای جلوگیری از سیاه شدن میوه میباشد ).
کف
سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و میوه ها را روی کاغذ بچینید ( کاغذ روغنی
از چسبیدن میوه به کف ظرف جلوگیری میکند ) ، فر را روی کمترین درجه حرارت
تنظیم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید ، بسته به ضخامت میوه ها 1-3
ساعت زمان برای خشک شدن میوه ها لازم است.
میوه
ها را هر 15 دقیقه چک کنید و اگر یک سمت ان خشک شد برگردانید تا سمت دیگر
هم خشک شود ، پس از آماده شدن میتوانید میوه ها را در محیط خانه یا یخچال
نگهداری کنید.
میوه ها را با دستگاه خشک کن میوه
هم میتوانید خشک کنید ، فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه
را به برق بزنید ، همچنین میتوانید میوه ها را روی شوفاژ نیز خشک کنید.
نکته
ها : بدلیل استفاده از شربت چیپس پرتقال طعم خوبی خواهد داشت و تلخی کمی
که در چیپس های پرتقال بازاری وجود دارد در ان وجود نخواهد داشت ( چیپس
پرتقال را در زمان حلقه شدن نباید زیاد نازک ببرید ).
از
انواع میوه ها ( سیب ، موز ، پرتقال ، توت فرنگی ، کیوی ، خرمالو ، آلو ،
زردآلو و … ) میتوانید برای تهیه چیپس میوه استفاده کنید ، میوه های مانند
موز و توت فرنگی باید بافت محکمی داشته باشند و میوه های له شده مناسب خشک
کردن نمیباشد.
استفاده از شربت اجباری نیست و
استفاده بیش از حد ان موجب سوختگی میوه میشود ، برای جلوگیری از سیاه شدن
سیب و موز و … پس از حلقه کردن میتوانید بجای شربت انها را در کاسه آب
مخلوط با آبلیمو بریزید.
جام