میرجواد تاج الدینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: زمان برداشت بستگی به نوع سبزی دارد و از حدود 25 روز پس از کاشت مانند شاهی، تربچه و چندین ماه مانند کلم ها تا برداشت به طول می انجامد.
وی تصریح کرد: لازم است برای تداوم امکان برداشت سبزی تُرد و تازه به فاصله زمانی هر 2 الی 4 هفته تا زمان مناسب بودن شرایط آب و هوایی، کشت آن تکرار شود.
تاج الدینی ادامه داد: رعایت تناوب و آیش برای افزایش کمّی و کیفی محصول ضروری است.
معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: سبزیجات برگی به علت این که چین داده و مرتب برداشت می شوند، آفات به آنها کمتر خسارت زده و نیازی به سمپاشی ندارند.
وی اظهار داشت: در صورتی که کود ازته بیشتر از حد لازم به مزرعه داده شده باشد برای جلوگیری از تجمع نیترات در سبزیجات برگی، برداشت در بعد از ظهر را گوشزد می کند.