به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مسوول گروه بهبود تغذيه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیماران دیابتی 3وعده اصلی و 3میان وعده مصرف کنند.
رضیه شناور بر نقش موثر تغذیه در کنترل قندخون بیماران دیابتی اشاره کرد و افزود: روزانه سه وعده اصلی و سه ميان وعده مصرف كنيد، زیرا غذا خوردن در وعده هاي بيشتر و حجم کمتر در تنظيم قندخون تاثیر دارد.
وی با بیان اینکه غذاهاي حاوي قند به اندازه غلات يا سبزيجات ارزش غذايي ندارند و اغلب انرژي بالايي دارند، ادامه داد: بيمار ديابتي بهتر است مصرف غذاهاي حاوي قند را محدود كرده و در اندازه هاي كوچك مصرف کند.
انتهای پیام/س