سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز/

تاثیر افزایش وعده های غذایی و حجم کمتر در تنظيم قندخون

غذا خوردن در وعده هاي بيشتر و حجم کمتر در تنظيم قندخون بیماران دیابتی تاثیر دارد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مسوول گروه بهبود تغذيه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیماران دیابتی 3وعده اصلی و 3میان وعده مصرف کنند.

رضیه شناور بر نقش موثر تغذیه در کنترل قندخون بیماران دیابتی اشاره کرد و افزود: روزانه سه وعده اصلی و سه ميان وعده مصرف كنيد، زیرا غذا خوردن در وعده هاي بيشتر و حجم کمتر در تنظيم قندخون تاثیر دارد.

وی با بیان اینکه غذاهاي حاوي قند به اندازه غلات يا سبزيجات ارزش غذايي ندارند و اغلب انرژي بالايي دارند، ادامه داد: بيمار ديابتي بهتر است مصرف غذاهاي حاوي قند را محدود كرده و در اندازه هاي كوچك مصرف کند.

وی در خصوص ملاک های تغذیه سالم، گفت: يك رژيم غذايي سالم شامل غلات كامل، نان هاي سبوس دار، مواد غذايي حاوی فيبر بالا مانند سبزي، ميوه و حبوبات، گوشت بدون چربي مثل ماهي و مرغ بدون پوست و روغن هاي سالم مانند روغن زيتون، روغن كلزا و مغزها مانند گردو، بادام و پسته است.

انتهای پیام/س

برچسب ها: تاثیر ، افزایش ، غذایی ، قند خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.