سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در دانشگاه صنعتي اميرکبير صورت گرفت

ساخت ماده جديد و پيشرفته "گرافن" به روش شيميايي

ماده جديد و پيشرفته گرافن به روش فيزيکي و در مقياس آزمايشگاهي در دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتي اميرکبير ساخته شد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : کامران شايان، پژوهشگر طرح، با اشاره به ويژگي هاي منحصر به فرد گرافن و امکان کاربرد آن در صنايع جديد گفت: گرافن لايه بسيار نازکي از کربن با استحکامي بيش از فولاد است که مي تواند زمينه را براي ساخت ابزارهاي الکترونيکي پيشرفته فراهم کند.

وي افزود: در روش هاي معمول، گرافن با فرآيندهاي شيميايي توليد مي شود ولي در اين پژوهش براي ساخت نوع خالص تر آن از روش فيزيکي استفاده شد.

شايان  يکي از ويژگي اين تحقيق را ساخت گرافن در محيطي با دماي منهاي 191 تا منهاي 196 با استفاده از ازت، اکسيژن و آرگون مايع ذکر کرد و گفت: در اين پژوهش گرافيت را در ظرف حاوي ازت، اکسيژن و آرگون مايع قرار داده و تحت تابش ليزر نئوديميم ياگ قرار داديم.

وي افزود: به تدريج با تبخير محلول اوليه، گرافن در اطراف ظرف رسوب مي کند و ما در مرحله بعد با تراشيدن يا حل کردن گرافن در محلول مورد نظر اقدام به جداسازي کرديم.

پژوهشگر طرح گفت: بررسي هاي ما نشان داد که گرافن به دست آمده از نظر خلوص درجه بالاتري از محصولات موجود و توليد شده با روشهاي شيميايي را دارد.

شايان کاربرد اين روش را براي صنايعي که خلوص بالاي گرافن براي آنها اهميت دارد دانست و افزود:

آزمايش هاي اوليه بهبود قابل توجهي را در خواص گرافن توليدي نشان مي­دهد که اين موضوع در قالب 3 مقاله در کنفرانس ANGEL 2014 ارديبهشت امسال در کشور ژاپن، ارائه مي­شود.

وي تصريح کرد: روش توليد اين طرح در مراحل ثبت اختراع داخلي است و با انجام تحقيقات بر روي بهبود کاربردهايي که نيازمند گرافن با خلوص بالا هستند مانند دارورساني و ساخت بافت­هاي مصنوعي به فکر تجاري سازي روش مذکور هستيم.

شايان گفت: هم اکنون تيم قبلي به همراه چند تن از از دانشجويان دکتري و کارشناسي ارشد جديد زير نظر دکتر پروين در آزمايشگاه ليزر و فتونيک مشغول به تحقيق، آزمايش هاي بيشتر و رفع چالش­هاي موجود مشغول هستند.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمدهادی رمضانی
۱۲:۱۰ ۰۸ آذر ۱۳۹۳
بسمه تعالی
باسلام
چگونه میتوان silicene تولید کرد؟
محمد هادی رمضانی
۲۰:۱۶ ۲۸ آبان ۱۳۹۳
بسمه تعالی
اگر در مورد silicene مطالبی داشته باشید . در صورت امکان برای اینجانب ارسال فرمائید .