جعفربای در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: علل افزایش آمار طلاق را میتوان در مسائل مختلفی جستجو نمود ، در مسائل فرهنگی مدرنیته (زندگی شهری) باعث تغییرات فرهنگی شگرفی شده است که تهاجم فرهنگ، استفاده از فناوری نوین و دستگاههای ارتباط جمعی منجر به حاکمیت فرهنگ شده است.
وی در ادامه گفت: باتوجه به اینکه تغییرات فرهنگی باعث افزایش اساسی ارتباطات بین فردی اعضای خانواده شده است، خانوادهها تحت تأثیر هنجارهای فرهنگی، روابط پیچیدهتری پیدا کردن، توقعات افزایش یافته باعث شده نیازها تأمین نشود.
همچنین افزود: دخالت والدین بر تصمیم ازدواج و طلاق افراد تأثیر دارد در دنیای امروز فرزند سالاری حاکم شده این نیز میتواند در افزایش آمار طلاق نقش به سزایی داشته باشد ، تحقیقات نشان میدهد که همیشه باید بین داشته و خواسته توازن منطقی وجود داشته باشد اکنون این موازنه برهم خورده، نیازهای کاذب بر نیازهای واقعی ارجحتر شده، اشتغال زوج و زوجه هم نمیتواند مشکلات اقتصادی را حل کند، در قدیم در خانواده سنتی هم یک از اعضای خانواده در اقتصاد منزل نقش اساسی داشته ولی حال این طور نیست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: خانوادهها با توجه به این که ارتباطات گسترش یافته شناخت عمیق از هم ندارند زیرا انسانها در شرایط پیشین بیپیرایهگر بودند ولی اکنون این طور نیست که یکی از علل آن میتوان تهاجم فرهنگی باشد که نقش مهمی در آمار طلاق دارد.
انتهای پیام/