به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام؛ عبدالرضا بازدار بررسی ها نشان داد که مصرف این مکمل گیاهی به کاهش تلفات در اثر عارضه متابولیکی در بین جوجه های گوشتی کمک می کند.
وی بیان کرد: این عارضه در بین جوجه های گوشتی به منظور رشد بیشتر و اصلاح نژادی رخ می دهد که با استفاده از این مکمل گیاهی تا 75درصد کاهش می یابد.
بگفته بازدار تولید این مکمل و فرآورده فرعی از ضایعه های زیست محیطی بدون هیچ گونه کاربردی به دست می آید که با استفاده از آن میزات تلفات در بین جوجه های گوشتی کاهش چشمگیری خواهد یافت.
بازدار ادامه داد: رشد پرشتاب اندام های عضلانی جوجه های گوشتی در نهایت سبب نامتناسب بودن اندام های عضلانی و اندام های حیاتی شده و منجر به این عارضه می شود که به طور معمول این بیماری در بین یک تا 30 درصد جوجه های گوشتی روی می دهد.
رییس سازمان جهاد کشاوری ایلام از پخش این مکمل گیاهی تا دو هفته آینده در بین مرغداری های استان خبر داد.
نردیک به 500 واحد مرغداری گوشتی در استان 575 هزار نفری ایلام دایر و فعال است که سالانه بیش از 40 هزار تن گوشت سفید در آنها تولید می شود.
70 درصد گوشت مرغ تولیدی ایلام افزون بر نیاز و مصرف استان است که به مناطق دیگر کشور ارسال می شود.
انتهای پیام/ش/ن