خداداد عابدی در گفتگوباخبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،گفت: میانگین برداشت پیاز در استان 43 تن در هر هکتار است و انتظار می رود امسال از سطح هزار و 700 هکتار سطح زیر کشت بیش از 70 هزار تن محصول پیاز برداشت شود.
عابدی بیشترین سطح کشت پیاز در استان را مربوط به شهرستان های مانه و سملقان، بجنورد و اسفراین عنوان کرد.
وی با بیان اینکه کشاورزان باید بر اساس شرایط فنی، اجتماعی و اقتصادی، یک الگوی علمی را در کشت محصولات کشاورزی رعایت کنند، افزود: کشاورزان این استان الگوی کشت را در کاشت پیاز رعایت نکرده و بیش از نیاز منطقه به کشت این محصول می پردازند.
وی سطح مناسب برای کشت پیاز در استان را با توجه به شاخص جمعیت و نیاز بازار، 900 هکتار عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در برخی از سال ها، کشاورزان استان دو هزار و 800 هکتار از کشتزارهای منطقه را زیر کشت پیاز می برند./س