سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به همت سازمان بسیج اساتید

کرسی­های نقد نظریه در سه دانشگاه شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی آغاز خواهد شد

کرسی­های نقد نظریه بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور از سه‌شنبه همزمان در سه دانشگاه شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی آغاز می‌شود.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید، این سازمان در راستای تحقق مطالبه بر زمین مانده مقام معظم رهبری در خصوص تحقق علوم انسانی اقدام به طراحی منشور تحول علوم انسانی در قالب سه فاز اجرایی و عملیاتی کرده است.

مراحل اجرایی و عملیاتی طراحی منشور تحول علوم انسانی در قالب "نقد نظریات متعارف غربی و گفتمان سازی آن در سطح دانشگاه­ها"، "باز تولید و بازخوانی اندیشه­‌های متفکرین مسلمان"، "تولید نظریه بومی و دینی" مرحله بندی شده است.

در این خبر آمده است: در فاز اول منشور تحول علوم انسانی طی دو سال گذشته در قالب نقد 148 نظریه متعارف غربی از 16 کارگروه علوم انسانی به سامان رسیده است و در سال 93 ضرورت دارد با مدیریت جهادی نسبت به گفتمان سازی و برگزاری کرسی­های نقد در دانشگاه­ها اقدام به عمل آید.

روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور همچنین، اضافه کرد: از فردا سه شنبه 16 اردیبهشت طبق برنامه­ای مشخص و به طور همزمان کرسی­های نقد نظریه در سه دانشگاه شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی آغاز خواهد شد.

"نقد نظریه گایا"، "نسبیت فرهنگی حقوق بشر"، "نظریه فرهنگی هابر ماس"عناوین نظریه های پیش بینی شده است.

شایان ذکر است یکی از مهمترین شاخص­های تحول علوم انسانی بهره گیری از اساتید مجرب و متعهد است زیرا منبع جوشش علم ذهن و دل استاد متعهد و فرهیخته است. دیگر شاخص تولید علم نقد آراء و تضارب آراء و اندیشه­ها و گفتمان سازی نقد در متن و درون دانشگاه­ها و حوزه­های علمیه  است.

سازمان بسیج اساتید به دلیل برخورداری از ظرفیت عظیم اساتید فرهیخته و متعهدی که ضرورت تحول علوم انسانی را درک کرده­اند از یک سو و از سوی دیگر حضور در متن محافل علمی و دانشگاهی؛ مهمترین نهاد در کشور است که می­تواند در این عرصه پیشگام باشد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.