سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چالش‌های بانوان تازه‌مسلمان محجبه در جامعه انگلیس

توهین، تحقیر و تهدید، تجربه‌هایی است که «کلی زیان» از زمان مسلمان شدن به طور مداوم با آن مواجه بوده است؛ چالشی که سایر بانوان مسلمان محجبه انگلیس نیز با آنها مواجه هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  کلی  زمانی که 18 سال داشت، به اسلام گروید. اسلام آوردن وی نه از روی اجبار و نه به خاطر ازدواج با یک مسلمان بود؛ بلکه معتقد بود که راه درست برای او اسلام است.

برای یک دختر انگلیسی، مسلمان شدن یک تصمیم جسورانه است و مشکلاتی که در پی مسلمان شدن برای کلی پیش‌ آمد، مؤید این حقیقت بود.

وی که اکنون یک بانوی 36 ساله و مادر سه فرزند است، می‌گوید: به‌تدریج صبرم بیشتر شد و حتی زمانی که مجبور شدم که مدرسه کودکانم را به خاطر توهین‌‌های یکی از والدین تغییر دهم، صبوری پیشه می‌کردم.

کلی افزود: یک شب در اخبار گزارشی را در مورد حملات نژادپرستانه علیه بانوان مسلمان دیدم، در حالی که یک افسر پلیس اظهار می‌کرد که حملات نژادپرستانه در شهر «بریستول» بسیار نادر است، اما تجربه شخصی من نشان می‌دهد که واقعیت غیر از این است.

وی گفت: من در منطقه «بدمینستر» شهر بریستول بزرگ شده‌ام و از 19 سال پیش که مسلمان شدم می‌بینم که اوضاع بدتر شده است، به‌ویژه در 10 سال اخیر. تعداد دفعاتی که شاهد حملات و اهانت‌های نژادپرستانه بوده‌ام، بسیار زیاد است.

کلی تاکید کرد: هنگامی‌ که می‌خواهید چنین وقایعی را هم گزارش دهید، آنچه از شما ارائه می‌شود به هیچ‌وجه همه حقیقت نیست با این حال من از همه می‌خواهم که جرایم نفرت نژادی را هرچقدر هم که کوچک باشند، سریعاً گزارش کنند.

وی افزود: اوایل از توهین‌ها آزرده می‌شدم اما به‌تدریج یادگرفتم که آن را نادیده بگیرم چون اگر این کار را نکنید، به‌تدریج از همه متنفر می‌شوید. باید قوی بود در غیر این صورت ادامه دادن به راه غیرممکن است.

کلی در ادامه گفت: در طول سال‌ها اهانت‌های مختلفی را تجربه کرده‌ام، از سیلی خوردن از مردی که می‌خواست روسری مرا بکشد گرفته تا شنیدن الفاظ زشت در فروشگاه و نادیده گرفته شدن از سوی اطرافیان.

وی افزود: بدترین اتفاقی که برای من افتاد، دو سال پیش بود که به همراه پسر و دو دخترم در حال عبور از مسیری در «بدمینستر» بودیم. ناگهان یک مرد با اتومبیلش با سرعت زیاد به سمت ما شروع به حرکت کرد و درست جلوی پای ما به شدت ترمز گرفت و شروع به فحاشی کرد.

کلی که یک کارشناس سلامت تغذیه است، به‌تازگی هم مجبور شد کودکانش را از مدرسه ابتدایی «کامپس پوینت» بیرون آورد؛ زیرا یکی از والدین مرتباً آن‌ها را مورد اهانت قرار می‌داد و مسئولان مدرسه اقدام مناسبی در این رابطه انجام نمی‌دادند.

کلی می‌گوید: دلیل این آزار و اذیت‌ها به چند چیز باز می‌گردد. یکی اخبار و برنامه‌های منفی رسانه‌ها در مورد مسلمانان، دیگری قضیه مشکوک کشته شدن سرباز انگلیسی در لندن و همچنین حوادث بین‌المللی مانند حادثه 11 سپتامبر.

کلی هنگامی که 18 سال داشت در یک نشست ادیان در شهر «نیوپورت» شرکت کرد و با اسلام آشنا شد.

وی به یاد می‌آورد: در ابتدا مسیحی بودم اما همواره به دنبال دینی می‌گشتم که برای من مناسب باشد. از آن نشست بیرون آمدم و دانستم که آن دین، اسلام است. از آن زمان تاکنون دین من بخش مهمی از زندگی من است.

کلی افزود: کسانی که با مسلمان شدنم به‌شدت مخالف بودند، هیچ ایده‌ای در مورد چیستی اسلام نداشتند. اگر بخواهم صادقانه بگویم، تنها حجاب من است که سبب می‌شود دیگران به من اهانت کنند. سایر بانوان مسلمان محجبه انگلیس نیز با همین چالش‌ها مواجه هستند.

کلی در 26 سالگی با یک مسلمان الجزایری به نام عبدالقادر ازدواج کرد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.