منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عمليات و مراحل مختلف آماده کردن زمين اصلی برنج در صورتی که به موقع و به طور دقيق انجام شوند در کم کردن و يا از بين بردن علف های هرز تأثيری زيادی خواهند داشت.
وی تشریح کرد: علفکش ها یکی از اجزاء مهم مدیریت علف های هرز در مزارع برنج هستند، اما استفاده از این مواد شیمیایی می تواند با دیگر روش های زراعی از جمله تناوب، مدیریت آب و مدیریت کوددهی برای بالابردن قدرت رقابت محصول و کم کردن رشد علف های هرز همراه شود.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز هم در خاک های فقير و هم مرغوب از قدرت سازگاری بالايی برخوردارند.
وی اظهار داشت: سازگاری ريشه ای عميق علف های هرز در جذب مقادير زيادی از مواد غذايی و آب در حجم بزرگی از خاک به آن ها كمک می كنند.