سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

تولید بیش از 9 درصد گوشت قرمز مازندران در شهرستان ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید بیش از نه درصد گوشت قرمز و هشت درصد شیر استان مازندران در این شهرستان خبر داد.

قاسم نژاد درگفتگوبا خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری گفت : شهرستان ساری با داشتن 664 هزار و 270 واحد دامی، بیش از 8 درصد واحدهای دامی استان را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه ترکیب گله و نسبت جمعیت گله دام شهرستان ساری شامل، 10 درصد گاو اصیل، 28 درصد گاو دورگ، 15 درصد گاو بومی، 43 درصد گوسفند و بره، 3 درصد بز و یک دهم درصد گاومیش است افزود:این شهرستان تولید بیش از 9 درصد گوشت قرمز و 8 درصد تولید شیر استان را به خود اختصاص داده است و سهم بسیار خوبی در تولید و تامین پروتئین حیوانی در سطح استان داشته است./س

برچسب ها: تولید ، مازندران ، ساری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.