سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر جشنواره شیخ بهایی خبر داد

برگزاری دهمین جشنواره شیخ بهایی از 18 اردیبهشت/ 400 طرح به دبیرخانه ارسال شد

دهمین جشنواره شیخ بهایی 18 اردیبهشت ماه افتتاح و در تاریخ 20 اردیبهشت به فعالیت خود خاتمه می دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ سروش علیمرادی دبیر جشنواره شیخ بهایی طی نشست خبری که در سالن  وزارت علوم برگزار شد، گفت: دهمین دوره از جشنواره شیخ بهایی با شعار منحصر به فرد در اعتبار بخشی به فعالیت فن آفرینان کشور فعالیت خود را  از 18 اردیبهشت ماه آغاز می کند.

وی افزود: توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری در کشور، شناخت و تقدیر از برترین‌های عرصه فن آفرینی در جهت توسعه شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد فضای تعامل بین فعالان عرصه‌های مختلف فن آفرینی از جمله اهداف این جشنواره است.

علیمرادی  تصریح کرد: دهمین جشنواره شیخ بهایی  در دو بخش مسابقه‌ای و  غیر مسابقه‌ای در بخش‌های طراحان کسب و کار، فن آفرینان، سرمایه گذاران کارآفرین، نمایشگاه، سمینارهای آموزشی و بورس فناوری و فرصتهای سرمایه گذاری تعیین شده است.

علیمرادی تصریح کرد: 51 درصد از شرکت‌های فن آفرینان باید خصوصی باشند و آن محصول را در بازار عرضه کرده باشند چنانچه از جمله تسهیلات صندوق نوآوران پرداخت جایزه 150 میلیون تومانی به نفر اول و 100 میلیون تومانی به نفر دوم و در کنار آن گرند پژوهشی 10و 20 و30 میلیون پرداخت می‌شود.

علیمرادی اظهار داشت: در خصوص بحث بورس نیز باید بگویم که مفهوم بورس ایده از سال 83 شکل گرفت و امروزه در واقع بورس ایده مالکیت فکری راه اندازی شده است و هدف از این بورس ایده، ایجاد فضای مناسب به منظور ترغیب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در فناوری‌ها  و طرح‌های نیمه صنعتی است.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر 7 پارک علم و فناوری با جشنواره شیخ بهایی همکاری دارند.

علیمرادی در ادامه در خصوص طراحان کسب و کار اظهار داشت: دریافت 400 طرح کسب  و کار در مدت 4 ماه مورد داوری قرار گرفته و در نهایت 17 طرح برگزیده شده‌اند.

وی تصریح کرد: ثبت بیش از 85 شرکت دانش بنیان دارای طرح‌های فناورانه که توسط این شرکت‌ها تجاری سازی شده و در بخش فن آفرینان قرار گرفته است.

چنانچه در ادامه باید بگویم که در بخش سرمایه گذاران کار آفرین شناسایی بیش از 5 شرکت سرمایه گذار شکل گرفته و از آن تعداد 2 شرکت شایسته تشویق شده‌اند، البته در بحث بورس عرضه و فروش فناوری نیز 17 طرح نیمه صنعتی از میان 50 طرح از سراسر کشور انتخاب شده است.

علیمرادی خاطرنشان کرد: در بخش بورس ایده نیز 17 طرح از میان 40 طرح انتخاب شده است و وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، شهرداری اصفهان و  پارک فن آوری پردیس از جمله مراکز همکار در جشنواره شیخ بهایی به شمار می آیند.

جشنواره شیخ بهایی فعالیت خود را از پژوهش به کارآفرینی تغییر داد

در ادامه علیرضا کریمیان اقبال مدیر کل سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری گفت: بحث کارآفرینی نسبت به آموزش عالی بسیار جدی‌تر است چنانچه نزدیک به 100 سال عمر در نظام آموزش عالی دارد چنانچه طی 10 یا 15 سال اخیر از سوی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان آغاز شده است.

وی افزود: این امر فعالیت خود را به لحاظ اسمی از سال 71 آغاز و از اواخر دهه 70 بحث حمایت از کارآفرینان را در دستور کار خود قرار داده است.

اقبال تصریح کرد: جشنواره شیخ بهایی در ابتدا بیشتر فعالیت آن جنبه پژوهشی داشته و از سال 82 به بعد جنبه کارآفرینی یافته است تا جایی که براساس الگویی که در شهرک علمی تحقیقاتی پیاده شده بحث پارک‌ها در دستور کار قرار گرفته است.


انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.