سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

روشی سنتی برای تسکین سرفه

یک متخصص طب سنتی ، مصرف جوشانده گل ختمی ، آویشن و زنجبیل به همراه عسل و لیمو را برای تسکین سرفه های شدید و مزمن توصیه کرد.

علیرضا صالحی در گفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد در باره درمان سرفه با مصرف گیاهان سنتی گفت : بیماران بهتر است از خوردن مایعات سرد به ویژه پس از خواب خودداری کنند .

وی افزود مصرف غذاهای سرخ شده و با ترکیب های اسیدی مثل ترشی نیز برای فرد دچار سرفه های شدید مضر است .

این متخصص مصرف آش سبزی ، سوپ سبزیجات دارای گشنیز ، جعفری و اسفناج را برای بیماران مفید دانست .

او همچنین به بیماران توصیه کرد برای تسکین سرفه ، غذاهای ملین مثل حریره ، آش کدو و میوه های پخته شده مصرف کنند .

مصرف جوشانده گل ختمی به علت داشتن ترکیبات نرم‌کننده از دیگر مواردی است که صالحی به آن اشاره کرد .

او همچنین جوشانده آویشن را دردرمان سرفه بسیار مفید ارزیابی کرد و افزود : این جوشانده را می‌توان با عسل و لیمو نیز مصرف کرد زیرا آویشن برای درمان سرماخوردگی و سرفه ‌های شدید موثر است .
این متخصص طب سنتی گفت : حریره بادام را می توان به عنوان نرم‌کننده سینه و کاهنده ی سرفه مصرف کرد .

او یادآوری کرد : از علت های سرفه ، خشکی هوا است و توصیه می شود برای مرطوب شدن هوا از بخور استفاده شود تا مشکلات تنفسی کاهش یابد .

انتهای پیام//س

برچسب ها: سرفه ، طب ، سنتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.