سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس/

پیشرفت 80 درصدی نخستین شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما

نخستین شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما که به دست متخصصان ایرانی در دست ساخت است شهریور امسال در بندرعباس به آب انداخته می شود .

 
 به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی گفت: تاکنون 80 درصد این شناورساخته و اکنون بدنه شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما آماده و موتور شناور نسب شده است و تا دو ماه آینده شفت و تسمه پروانه این شناور وارد کشور می شود.


چگینی گفت : اکنون بزرگترین شناور منطقه به طول 43 متر در اختیار قطر است اما شناور تحقیقاتی ایران حدود 50 متر است که امکان ورود به اقیانوس را دارد و از نظر توانایی مقابله با امواج سهمگین دریا برتری مناسبی نسبت به شناورهای فعلی منطقه داراست این شناور 10 متر عرض و 12 متر ارتفاع دارد.

معاون پژوهشی وزارت علوم ، تحقیقات گفت: برای اجرای این طرح 25 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته اس که تا کنون 20 میلیارد آن تامین شده است .

رحیمی معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز گفت: خوشبختانه با این تجربه در آینده ای نزدیک کشورهای منطقه نیز برای استفاده از تجربه کشور در زمینه اقیانوس پیماهابه ما مراجعه خواهند کرد.

احمدی افزود: با توجه به دانش فرا رشته ای این صنعت ، دولت توجه ویژه ای برای توسعه این بخش خواهد داشت.

ساخت نخستین شناور تحقیقاتی اقیانوس پیمای کشور اردیبهشت 90 در مجتمع کشتی سازی و صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس آغاز شد.

توان ماندگاری در دریا به مدت 45 روز، داشتن آب شیرین کن و دورشدن 3 هزار مایل دریایی از خشکی از قابلیتهای این شناور است .

قرارداد تهیه و تجهیز شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما آذر 88 بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با محوریت موسسه ملی اقیانوس شناسی منعقد شد./

انتها خبر/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.