به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، یافتههای میکلز از پژوهش دانشمندان موسسه فرانهوفر آلمان پشتیبانی میکند که مواد غذایی را در سطح دریا و شرایط تحت فشار آزمایش میکردند.
به گفته گرانت میکلز، آشپز اجرایی برنامه توسعه آشپزی سرآشپز آسمان LSG لوفتهانزا، در ارتفاع 35 هزار پایی، اولین چیزی که از دست میرود، حس چشایی است که به نظر میرسد که هر نوع غذا از ماهی و گوشت گرفته تا انواع پاستا، در هوا طعمی بیمزهتر از زمین دارند.
کارشناسان نیز می گویند که مواد غذایی را در سطح دریا و شرایط تحت فشار آزمایش میکردند، این آزمایش نشان داد که جو کابین در کنار هوای خشک درون اطاقک هواپیما، باعث بیحس شدن غدد چشایی میشود که مشابه حالت سرماخوردگی است. در این حالت، درک مسافران از شوری و شیرینی تا 30 درصد در ارتفاع بالا کاهش مییابد.
به گفته ی کارشناسان کاهش رطوبت در کابین همچنین بینی را خشک کرده و حسگرهای عطر و طعم را که برای چشیدن بوی افزودنیها یا غذا ضروری هستند، بیحس میکند.
این پژوهش در پی تحقیقات دیگری بوده که بر اساس آن، نوع صدایی که انسان در درون کابین هواپیما در معرض آن قرار دارد، بر غدد چشایی تاثیر گذاشته، حس شوری و شیرینی را کاهش و حس تردی را افزایش میدهد.
انتهای پیام/