سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

تولید 255 کیلوگرم زعفران در استان مرکزی ‌

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از تولید 255 کیلوگرم زعفران طی سال گذشته در این استان خبر داد.

 به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران‌،احمد اسدی، ضمن تأکید بر کشت زعفران در استان مطابق با برنامه‌ پنجم توسعه گفت: سطح زیرکشت زعفران استان مرکزی 85 هکتار است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان کشت زعفران در شهرستان‌های خمین، محلات و دلیجان صورت می‌گیرد بیان کرد: سطح زیرکشت زعفران در خمین 21 هکتار، محلات 11 هکتار و دلیجان 15 هکتار است.

اسدی ادامه داد: شهرستان خمین با تولید 81 کیلوگرم زعفران، دلیجان 42 کیلوگرم و محلات با تولید 35 کیلوگرم بیشترین میزان تولید را در بین شهرستان‌های استان دارند.

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کشت زعفران در استان مرکزی از 10 سال پیش آغاز شده و اوج تولید این محصول طلایی از سال 85 به بعد بوده است.



انتهای پیام /م
منبع: ایسنا
برچسب ها: اراک ، زعفران ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.