وی ادامه داد: اکران فیلم در کشور ما حالت سلیقهای دارد و تمامی تصمیمات مربوط به آن در دست سینماداران است که به نفع و سود خود فکر میکنند.
هاشمی تصریح کرد: به شدت مشکلات اقتصادی گریبانگیر سینماداران ما شده است و این امر باعث میشود که آثار پرسود را که مطمئن هستند فروش بیشتری خواهند کرد، را انتخاب و اکران کنند.
این بازیگر همچنین گفت: این امر با قانونی مغایرتی ندارد اما فکر میکنم به لحاظ اخلاقی چهارچوب غیر نظاممندی داشته باشد.
وی عنوان کرد: احساس میکنم که اگر بخواهیم این وضعیت را بهبود بخشیم باید تمامی سینما داران مورد حمایتهای دولت قرار بگیرند تا مساوات و عدالت رعایت شود.
هاشمی بیان کرد: به طور کلی از وضعیت اکران آثار راضی نیستم. در سال 91 برای اکران اثر خود با مشکلات بسیاری روبه رو شدم که هنوز هم درگیر تبعات و ضررهای آن هستم و فکر می کنم که این امر عادلانه نیست.
این بازیگر ادامه داد: در حال حاضر ملاک برای اختصاص دادن شرایط خوب یک فیلم، پر فروش یا کم فروش بودن آن است که سینما داران مطمئن باشند که این اثر با اقبال مردمی روبه رو خواهد شد یا خیر.
وی همچنین عنوان کرد: شاید این کار تا حدودی خوب باشد، این باعث میشود که هر فیلمی با هر کیفیتی تولید نشود.عوامل سازنده یک اثر قطعا در اختصاص دادن شرایط بهتر به آن تأثیر گذار خواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: بازیگر و کارگردانی
که در یک فیلم حضور دارند در نحوهی اکران آن اثر تأثیر دارند و ممکن است که تبعیض
شدیدی در این زمینه به وجود بیاد. اگر افراد و مسئولان مرتبط یقین پیدا کنند که اثری فروش نخواهد داشت، بی
تعارف آنرا کنار میگذارند و اثر دیگر را جایگزین خواهند کرد.
انتهای پیام/