ایرج حریرچی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سال گذشته، پزشکانی که در روستاها کار میکردند، در ماه ۲۵ شبانه صورت ۲ شیفت فعالیت داشتند، ماهانه حداقل ۱۴۰۰۰۰۰ تومان (یک میلیون و چهارصد هزار تومان) الی ۵ میلیون تومان پرداخت میشد که این میزان با حقوق یک کارمند در شهر برابری میکرد و حتی از این میزان نیز کمتر بود.
وی افزود: در سال جاری در نظر داریم این مبلغ را به حداقل ۵ میلیون تومان تغییر دهیم.
حریرچی تصریح کرد: این افزایش حقوق دریافتی از طریق بیمهها قابل پرداخت است و از اول خرداد ماه سال جاری اجرا میشود.
انتهای پیام/
اینها همه اش بهانه های برای افزایش حقوق بود همین الان پزشکا در داخل شهر 7 الی 10 میلیون در ماه حقوق میگیرند باز هم سرکار نیستند و کم کاری می کند واقعا پزشکا کم کارترین و زیر کار در رو هستند ساعت 9 تشریف میارند ساعت 12 تشریف میبرند کی میخاد به اینا چیزی بگه همه از خودشونن . مسئول پزشک ، معاون پزشک، حراست پزشک ، بازرسی پزشک ! افرین به شما که چنین چیده مان قشنگ داشتید در کشوری که کارشناس ارشد بهداشت 1 الی و 1/5 میلیون میگیره و پزشک 7 برابر جایی برای بهداشت وجود نداره و آسیب های که این بی عدالتی ایجاد میکنه. به امید روزی که اینقد سلامتی برای مردم ایران باشه که نیازی به بیمارستان نباشه
با اینکه احترام فروانی برای شما قایلم اما بدانید وزارت بهداشت غیر از پزشک پرسنل دیگری هم دارد.یک پزشک عمومی معادل فوق لیسانس است چرا باید 7 برابر یک فوق لیسانس غیر پزشک در وزارت بهداشت حقوق بگیرد . با این افزایش حقوق بهداشت و درمان تحول نمی یابد.پول شاید مقطعی اثر کند اما دوام ندارد . این اقدام باعث بی انگیزگی سایر پرسنل میشود. مطلب دیگر اینکه بهداشت باید مقدم بر درمان باشد . گویا این را فراموش کرده اید. در نهایت اینکه چرا باید آنکالی 2 شب یک متخصص معدل حقوق یک ماه یک کارشناس یا کارشناس ارشد در همین وزارتخانه شما باشد. این قافله را متوازن باید پیش برد.یک بار هم شده از پرسنل علوم آزماییشگاهی، رادیولوژی، فوریت های پزشکی، بهداشت محیط،بهداشت حرفه ای، بهداشت خانواده، تغذیه،و....حرفی بزنید .