سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

حرارت بالا تاییدی برای کیفیّت پایین علوفه های سیلو شده

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: حرارت بالای علوفه سیلو شده، تغییر رنگ آن و به مشام رسیدن بویی شبیه تنباکو نشانه ای از پایین بودن کیفیّت پایین علوفه های سیلو شده است.

رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بویی شبیه بوی شیر ترش، نشانه کیفیت بالای علوفه سیلو شده است.

وی تصریح کرد: مشاهده ظاهری، رنگ، بو، جنس، رطوبت و شکل کلی علوفه سیلو شده می تواند نشان دهنده کیفیّت سیلو باشد.

ثقلینی ادامه داد: بوی چربی تُند یا پنیر گندیده سیلو، نشانه ای از کیفیّت متوسط سیلو خواهد بود.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: چنانچه سیلو بوی آمونیاک که شبیه بوی مواد پاک کننده خانگی و یا ادرار حیوان بدهد، کیفیّت پایین سیلو محرز است.

وی اظهار داشت: ارزش یابی ظاهری نیاز به مهارت و خُبرگی دارد که با تمرین و تجربه به دست می آید.

ثقلینی تاکید کرد: دامدارانی که در جیره غذایی دام های خود از مواد خوراکی سیلو شده استفاده کنند، بازده تولید دام های انها به طور چشمگیری افزایش می یابد.
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: کیفیّت ، علوفه ، سیلو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.