سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس بهداشت و درمان استان بوشهر:

راه‌اندازی مرکز فوریت‌های سوختگی در بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر/ جذب 15 رشته تخصصی در بهداشت و درمان نفت

حسین زاده از راه‌اندازی مرکز فوریت‌های سوختگی خبر داد و گفت: برای نخستین بار در صنعت نفت مراکز صنعتی که با حوادث سوختگی مواجه است یونیت‌های رسیدگی به بیماران سوختگی براساس استانداردهای جهانی در فضایی به مساحت 60تا 70 مترمربع با تجهیزات کامل راه‌اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، مهرداد حسین زاده در نشست خبری با اشاره به فعالیت مراکز درمانی اظهار داشت:  بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر با دارا بودن یک بیمارستان 64 تخت خوابی در منطقه جم و 36 مرکز بهداشتی و درمانی در مناطق بوشهر، پارس جنوبی، جم، ناروکنگان، وظیفه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 25 هزار نفر از پرسنل صنعت نفت و خانواده‌های آنان و نیز 150هزار نفر از ساکنین بومی مناطق جم و عسلویه را برعهده دارد.

** مراجعه بیش از 807 هزار بیمار سرپایی و بستری به بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر


وی تصریح کرد: آمار مراجعین به این مرکز درمانی بیانگر میزان فعالیت بهداشت و درمان صنعت نفت در این منطقه استراتژیک است. در سال 1392 در مجموع 807192 نفر به صورت سرپایی و بستری به بخش‌های درمانی وابسته به بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر مراجعه کرده اند که از این تعداد 453887 نفر(معادل 56٪) را ساکنین بومی منطقه تشکیل می دهند.

مراجعه ساکنین بومی مناطق جم و عسلویه به مراکز درمانی صنعت نفت و رضایتمندی بالای آنان از کیفیت خدماتی درمانی ارائه شده، الگوی بارزی از تعامل صنعت نفت با مراکز پیرامون خود است.

با توجه به توسعه روزافزون صنعت نفت در منطقه پارس جنوبی، بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر متناسب با این توسعه صنعتی، تلاش در افزایش سطح خدمات درمانی خود دارد.

از مهم‌ترین فعالیت‌های توسعه‌ای انجام شده در سال گذشته راه اندازی درمانگاه تخصصی بیمارستان توحید جم است. این درمانگاه دارای 13 مطب تخصصی در رشته‌های داخلی، اطفال، زنان، جراحی، بیهوشی،ارتوپدی، پوست، گوش و حلق و بینی، چشم پزشکی، رادیولوژی، روانپزشکی، قلب و عروق، اورولوژی وو همچنین واحد دندانپزشکی با ظرفیت 6 یونیت می باشد.

اکوکاردیوگرافی، سونوگرافی، تست ورزش، اسپیرومتری، اندوسکوپی و کولونوسکوپی از دیگر امکانات مهیا شده در این کلینیک تخصصی است.

این درمانگاه تخصصی همچنین مجهز به آزمایشگاه طبی و داروخانه و بخش رادیولوژی دانپزشکی می باشد.

گفتنی است در قسمت جذب پزشکان متخصص در بیمارستان توحید نیز طی سال 1392 اقدامات ارزنده‌ای انجام گرفته که در این سال تعداد پزشکان رشته‌های داخلی و اطفال و زنان 2 برابر شده و عقد قراردادهای جدید پزشکان رشته‌های قلب و عروق و رادیولوژی و ارتوپدی نیز به صورت تمام وقت در بیمارستان توحید حضور فعال دارند.

حسین زاده اظهار داشت: بازسازی و توسعه مرکز بهداشتی و درمانی پتروشیمی برزویه، بازسازی و توسعه مرکز اوژانس پتروشیمی پازارگاد، بازسازی و توسعه مرکز بهداشتی و درمانی کمپ شیرینو، افتتاح بخش دندانپزشکی پتروشیمی پردیس، افتتاح مرکزبهداشتی و درمانی پالایشگاه دوم پارس جنوبی، راه‌اندازی بخش مشاوره تغذیه در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، راه‌اندازی دو واحد خدمات پزشکی از راه دور(تله مدیسین، در پالایشگاه اول پارس جنوبی و بیمارستان توحید جم، ایجاد سیستم ارتباط رادیویی بین مراکزدرمانی پتروشیمی منطقه عسلویه و آمبولانس های مستقر در آن،از جمله اقدامات انجام شده در سال گذشته بود.

** برنامه های جید بهداشت و درمان استان بوشهر در سالجاری


همچنین با برنامه ریزی به عمل آمده، در طی سال جاری و همزمان با افتتاح فازهای جدید میدان گازی پارس جنوبی، مراکز درمانی وابسته به این پالایشگاه‌ها که در فازهای 18و17و16و15و12 ساخته شده‌اند، همچنین واحد دندانپزشکی شرکت نفت و گاز پارس، به بهره‌برداری خواهد رسید. 

واحدهای طب صنعتی و پزشکی از دیگر بخش‌ها فعال بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر است. بهداشت و درمان بوشهر با دارا بودن 4 مرکز طب صنعتی و بهداشت و 4مرکز پزشکی خانواده، انجام معاینات دوره‌ای کارکنان رسمی و پیمانکاری نیز تشکیل پرونده پزشکی برای خانواده کارکنان را به انجام می رساند.

در سال گذشته در مجموع 13537نفر از پرسنل رسمی و غیررسمی تحت معاینات دوره‌ای کارکنان قرار گرفته اند. همچنین برای 3750 خانواده تحت پوشش که در شهرستان‌های مسکونی توحید جم، شهید تندگویان، پردیس و آتی ساز ساکن هستند، پرونده پزشکی تشکیل شده است.

حضور تمام وقت دو نفر از همکاران متخصص طب‌کار و نظارت آنان برنحوه انجام معاینات طب صنعتی و اعلام نتایج آن باعث ارتقاء کیفیت انجام معاینات دوره‌ای شده است.

** رشد 90درصدی رضایتمندی مراجعه کنندگان به مرکز درمانی بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر 


وی تاکید کرد: مهیا نمودن فضای فیزیکی مناسب و تجهیزات پزشکی مورد نیاز، پاسخگوی بخشی از مطالبات به حق مراجعین به مراکز درمانی است و بخش عمده رضایت مندی ارباب رجوع، مربوط به نحوه برخورد کادر درمانی و پیراپزشکی و نیز اعلام رضایت از نتایج اقدامات درمانی می باشد. بنابراین واحد تکریم ارباب و رجوع و رسیدگی به شکایات، نظرات و پیشنهادات و شکایات مراجعین را مورد بررسی و گزارش دهی قرار می دهد که طبق نظرسنجی‌ها، میزان رضایتمندی از مراکز درمانی بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر طی 6سال اخیر به صورت مستمر روبه افزایش بوده و از میانگین رضایتمندی 79٪ درصد در سال 1387 به 90٪ درصد در سال 92 ارتقاء یافته است.



** انجام بیش از 3هزار عمل جراحی 

سال گذشته نزدیک 30هزار و 500 عمل جراحی که نزدیک 3 هزار و 100 مورد نیروهای غیرشرکتی انجام شده تمام خدماتی که به نیروهای غیرشرکتی و بومیان داده می شود براساس تعرفه دولتی بوده هنگام مراجعه بیمار به اورژانس و سوانح هیچ هزینه ای از طرف بیمار دریافت نمی شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه یک بخش تالاسمی در بیمارستان توحید وجود دارد در این بیمارستان برای 60 بیمار تالاسیمی خدمات داده شده است که هیچکدام  از این بیماران شرکتی نبودند.

حسین زاده تاکید کرد: تزریق خون، ویزیت توسط متخصصان رایگان است که سالیانه 500 تا 600 میلیون تومان هزینه در بر دارد.

**گسترش وسیع تعاملات بهداشتی و درمانی در سطح صنعت نفت

صنعت نفت در مناطق محروم فعالیت‌های صنعتی هنگام توسعه تعاملاتی را در منطقه پیرامون  دارد به طوری بهترین نمونه تعامل در بخش بهداشت و درمان نفت است. هم اکنون بصورت بارز در منطقه جم پارس جنوبی و خارک این تعاملات گسترده است.

وی با اشاره به اینکه حدود 45 میلیارد تومان هزینه درمانی در استان بوشهر بویژه در منطقه جم، پارس جنوبی و نارو کنگان صرف می شود اظهار داشت: کاری که بهداشت و درمان صنعت نفت می کند راه‌اندازی بیمارستان و جذب پزشک متخصص است. 

رئیس بهداشت و درمان استان بوشهر اظهار داشت: در بخش خدمات درمانی خدمات براساس تعرفه ها انجام می شود. ویزیت هر متخصص بالای 70تا80 هزار تومان بوده هزینه ای که بیمار هنگام مراجعه می دهد 10 هزار تومان است.

**جذب 15 رشته تخصصی در منطقه بهداشت و درمان نفت استان بوشهر

 همچنین در صورتی متخصص در مراکز حضور داشته باشند و بیمار نباشد حقوق برای کارکنان این بخش بصورت کامل پرداخت می شود. 5 رشته تخصصی داخلی، اطفال زنان، جراحی و بیهوشیدر نظر گرفته شده است با توجه به شرایط خاص منطقه نزدیک نزدیک 15 رشته تخصصی را در این مناطق جذب کردیم. قلب و عروق، گوش و حلق و بینی، چشم، پوست، سونوگرافی و روانپزشکی و سایرمراکز در این مناطق راه‌اندازی شده است.

وی افزود: در فضای فیزیکی و تجهیزات توجه اساسی صورت گرفته تا جاییکه ساختمانها بروزرسانی شده است.

** راه‌اندازی مرکز فوریت‌های سوختگی در صنعت نفت

حسین زاده از راه‌اندازی مرکز فوریت‌های سوختگی خبر داد و گفت: برای نخستین بار در صنعت نفت در مراکز صنعتی که با حوادث سوختگی مواجه است یونیت‌های رسیدگی به بیماران سوختگی براساس استانداردهای جهانی در فضایی به مساحت 60تا 70 مترمربع با تجهیزات کامل راه‌اندازی شده است. 

وی هدف از راه اندازی این بخش را کاهش عفونت‌های حاصل از سوختگی و نیز زمان عنوان کرد و گفت: در حالت ایده‌آل کسانی که دچار سوختگی می شوند به مراکز درمانی مجهز یا بیمارستان سوختگی اعزام می شوند که این امر احتمال عفونت های مرتبط با سوختگی و مرگ و میرهای احتمالی را به میزان زیادی کاهش می دهد. طبق برنامه ریزی انجام شده هر 3تا4 پالایشگاه و پتروشیمی یکی از این یونیت‌های پانسمان سوختگی راه‌اندازی خواهد شد.

حسین زاده تصریح کرد: پالایشگاه اول مجتمع گازی پارس جنوبی ظرف دوماه آینده به بهره برداری خواهد رسید هر یونیت پانسمان سوختگی و هزینه ساختمانی و تجهیزاتی معادل 2.5 میلیارد ریال هزینه در بردارد.

وی گفت: 48 آمبولانس در سطح منطقه عسلویه و پارس جنوبی جم در پالایشگاه و منطقه مسکونی مستقر کردیم طبق تفاهم نامه قرار منعقده شده قرار است با سیستم یکپارچه رادیویی به هم منتقل شوند که ایجاد شبکه رادیویی در مواقع حوادث علاوه بر افزایش سرعت عمل می تواند در حداقل زمان ممکن تعداد آمبولانس را به محل هدایت نماید. 

رئیس بهداشت و درمان استان بوشهر تاکید کرد:  طرح اولیه بصورت کوچکتر در 8 مجتمع به عنوان نمونه انجام شده و در مرحله دوم مابقی آمبولانس شرکت ملی نفت وگاز به این طرح متصل می شوند. 

شایان ذکر است، کسب عنوان "درجه یک" ارزشیابی بیمارستانی از سوی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی توسط بیمارستان توحید جم و اجراء دستورالعمل‌های "حاکمیت بالینی" در این بیمارستان و استقرار سیستم مدیریت یکپارچه IMS براساس استانداردهای ISO 14001;2004 ,OHSAS 18001;2007,ISO9001:2008 و همچنین کسب استاندارد ISO10002;2004( رضایتمندی مشتری و رسیدگی به شکایات) از دیگر دستاوردهای بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر در بخش ارتقاء کیفی است.

انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
معصومه
۰۸:۴۱ ۰۵ مهر ۱۳۹۶
باسلام.کاردان بهداشت هستم علاقمند به همکاری در مناطق محروم
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۱ آبان ۱۳۹۴
باسلام و خسته نباشی؛اینجانب جعفر یلالی،با داشتن مدرک کاردانی فویت پزشکی دارم؛درخواست استخدام و یا قراردادی در بیمارستان یا شرکت را دارم،با تشکر؛