ایاز برنو در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: سالانه 440 کیلوگرم زعفران در استان تولید می شود و کارشناسان تولید متوسط 5/3 کیلوگرم در هکتار برای زعفران برآورد کرده اند.
وی تشریح کرد: بیش از 60 درصد از محصول زعفران تولید شده در کشور صادر میشود.
برنو اظهار داشت: تولید زعفران در آذربایجانشرقی با هدایت و حمایت سازمان، از 15 سال پیش با احداث مزارع نمایشی این محصول آغاز شده است و در حال حاضر شهرستان مرند با دارا بودن بیش از 90 هکتار اراضی زیر کشت، مهمترین مرکز تولید زعفران در استان به شمار میآید.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تاکید کرد: سازمان سعی دارد در کنار توسعه سطوح زیر کشت و حمایت از بهرهبرداران، شرایط لازم را برای ایجاد ارزش افزوده این محصول با هدایت و حمایت از سرمایهگذاران برای ایجاد صنایع فرآوری و بستهبندی آن مهیا سازد.
برنو افزود: دستگاههای فرهنگی باید در سطوح مختلف به فرهنگسازی در زمینه مصرف و تولید محصولات مهمی همچون زعفران بپردازند.