سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

ارتقاء ارزش افزوده زعفران با افزوده شدن به کیفیّت بسته بندی

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: توجه بیشتر به کیفیّت بسته‌بندی و برندسازی، می‌تواند ارزش افزوده آن را در بازارهای جهانی ارتقا داده و ارزآوری مطلوبی به همراه داشته باشد.

ایاز برنو در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: سالانه 440 کیلوگرم زعفران در استان تولید می شود و کارشناسان تولید متوسط 5/3 کیلوگرم در هکتار برای زعفران برآورد کرده اند.

وی تشریح کرد: بیش از 60 درصد از محصول زعفران تولید شده در کشور صادر میشود.

برنو اظهار داشت: تولید زعفران در آذربایجانشرقی با هدایت و حمایت سازمان، از 15 سال پیش با احداث مزارع نمایشی این محصول آغاز شده است و در حال حاضر شهرستان مرند با دارا بودن بیش از 90 هکتار اراضی زیر کشت، مهمترین مرکز تولید زعفران در استان به شمار میآید.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تاکید کرد: سازمان سعی دارد در کنار توسعه سطوح زیر کشت و حمایت از بهرهبرداران، شرایط لازم را برای ایجاد ارزش افزوده این محصول با هدایت و حمایت از سرمایهگذاران برای ایجاد صنایع فرآوری و بستهبندی آن مهیا سازد.

برنو افزود: دستگاههای فرهنگی باید در سطوح مختلف به فرهنگسازی در زمینه مصرف و تولید محصولات مهمی همچون زعفران بپردازند.

وی یادآور شد: کارآفرینی برای برداشت را به همراه درآمدزا بودن زعفران به نوعی بیانگر تولید ملّی با مدیریت جهادی است.
 
 
انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.