جواد زینالی مهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش و بهتر شدن کیفیّت خاک در کاهش خاصیت سفت شدن آن موثر خواهد بود.
وی تصریح کرد: مخلوط کردن بقایای گیاهی با خاک و مصرف کودهای حیوانی کمتر فشرده شدن خاک را به دنبال دارد.
زینالی مهر ادامه داد: متراکم و فشرده شدن خاک، یک امر معمولی و اجتناب ناپذیر در کشاورزی جدید ماشینی است.
رییس اداره امور فناوری های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: حدود 90 درصد فشردگی در خاک بخصوص در خاک های مرطوب در اولین عبور چرخ به وجود می آید.
وی اظهار داشت: چنانچه چرخ ماشین در حرکت های بعدی از روی محل حرکت قبلی حرکت کند تا حدود زیادی از متراکم شدن بیشتر خاک جلوگیری می شود.