سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چربی‌سوز‌ترین ماده غذایی را نشسته بخورید

اغلب شستن قارچ کار بسیار سختی به نظر می‌رسد اما مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد آبکشی کردن برخی از میوه‌ها و سبزیجات برای تمیزی آنها بسنده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، آنچه اساساً در کمپوت برای رشد قارچ مورد استفاده قرار می‌گیرد معمولاً تحت گرما است و به طور کامل استریل نیست اما بسیاری از ارگانیسم‌های آن طی فرایند رشد قارچ کشته می‌شوند. 

چیزهای آلی مانند ف ذغال سنگ نارس، کود کنجاله و تخم پنبه و چیزهای معدنی مانند آهک و یا گچ در خاک قارچ وجود دارد و قارچ مانند بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات در میان انبوهی از کودهای شیمیایی و سمی رشد نکرده است از این رو شستشوی ساده آن با آب کافی است و نیاز به شستشوی دقیق و استرلیزه کردن آنها نیست.
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، ساقه قارچ‌ها از قسمتی هستند که بیشتر از کلاهک‌ آن باید شسته شود و سیاهی‌های روی کلاه قارچ به معنی کثیف بودن آنها نیست. 


انتهای‌پیام/
برچسب ها: قارچ ، خاک ، موادمعدنی ، استریل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.