وی با تاکید بر این نکته که «خانوادههایی که با مطالعه هستند فرزندان آنها نیز به مطالعه روی میآورند»، در عین حال از میزان اندک مطالعه در میان خانوادهها اظهار نگرانی کرد و گفت که حل این مساله باید دغدغهی فکری همهی دستاندرکاران مسایل فرهنگی باشد و نیاز به یک اجماع عمومی دارد.
فلاح که روز چهارم اردیبهشت 1393 و در مجتمع کانون ساری سخن میگفت در همین حال نقش معلمان و مربیان را در این امر بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد که باید تواناییها و مهارتهای این نیروهای تاثیرگذار در تربیت کودکان ونوجوانان افزایش یابد.
وی همچنین به تجلیل از کانون و نقش آن در نزدیک به 50 سال سابقه در تربیت و پرورش کودکان و نوجوانان ایرانی پرداخت و افزود: کانون به عنوان پناهگاهی برای دانش آموزان به ویژه در شهرهای کوچک و روستاها تلقی میشده و همواره پایگاهی با اصالت و اثرگذار در عرصه ی فرهنگ و پرورش فکر و اندیشهی کودکان بوده است.
استاندار مازندران خدمات کانون را بیشمار و متعلق به همهی نسلها دانست و افزود: کانون همیشه به عنوان یک رابط میان خانوادهها و مدرسه فعالیت کرده و تولیدات آن بسیار ارزشمند است امیدوارم چراغ کانون در مسیر خدمت و ابداع و ابتکار همیشه روشن باشد.
فلاح واگذاری میزبانی جشنواره مطبوعات به استان مازندران را (برای نخستین بار) نشانهی تواناییها و شایستگیهای فرهنگی و رسانهای این استان دانست و یادآور شد که تمرکززدایی، برکات ارزشمندی برای رشد و توسعهی استانها و استفاده از ظرفیتهای منطقهای و ملی تمامی آحاد جامعه دارد.
یازدهمین جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان روز 4 اردیبهشت با معرفی برگزیدگان در ساری به کار خود پایان داد.