حامد افضلی در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: ما همان رفتاری با قطریها انجام دادیم که آنها هم در فرودگاه قطر انجام دادند. قطریها هم دو تا مترجم به فرودگاه فرستادند و ما هم اینکار را انجام دادیم.
مدیر رسانهای باشگاه استقلال اظهار داشت: قطریها نباید انتظار داشته باشند که مدیر عامل و قائم مقام باشگاه به استقبالشان بروند.
وی تصریح کرد: تنها مشکلی که در فرودگاه به وجود آمد این بود که اتوبوسی که قرار بود کاروان قطری را به هتل ببرد در میانه راه دچار نقص فنی شد و با یک ربع تأخیر به فرودگاه رسید.
افضلی بیان کرد: این مشکل هم تقصیر باشگاه استقلال نبود اما ما بابت تاخیر اتوبوس از قطریها عذرخواهی کردیم.
وی درباره شرایط انگشتنگاری در فرودگاه از قطریها گفت: این موضوع کذب محض است و مسئولان از قطریها انگشتنگاری نکردند.
افضلی در پایان خاطرنشان کرد: اگر قطریها به AFC شکایت کنند آن وقت ما هم توضیحاتمان را به AFC ارائه خواهیم داد.
انتهایپیام/