سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

ظرفیت و پتانسیل بالای تولید بخش دامپروری مازندران

ظرفیت و پتانسیل تولید بخش دامپروری در شهرستان ساری بالا است

رییس اداره تولیدات دامی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:نه درصد تولید گوشت قرمز استان و بیش از دوازده درصد تولید گوشت سفید و همچنین سیزده درصد تولید جوجه یکروزه استان را تامین میکند.

اکبرپور فعالیت های اصلاح نژادی بویژه اصلاح نژاد دام سنگین و توجه به تلقیح مصنوعی دام سبک و سنگین و بهسازی و نوسازی اماکن دامی و آمیخته گری کنترل شده را از اهداف استراتژیک سازمان اعلام کرد

وی توسعه کشت علوفه و توجه به کشت علوفه هیدروپونیک را در راستای تامین بخشی از نیازهای علوفه ای استان مهم قلمداد کرد وافزود: در بخش طیور اجرای پروژه بهبود مدیریت مرغ گوشتی و چالش ها و مشکلات صنعت طیور را با امعان نظر به ماده 149 قانون برنامه پنج ساله پنجم در راستای حمایت از افزایش تولید پروتئین دام و طیور یادآور شد.

اکبرپور تشکیل زنجیره تولید و توجه به اصلاح ساختار واحدهای تولیدی در راستای ارتقاء کیفی سالن های مرغداری را در جهت بهبود فرآیند و کاهش هزینه های تولید مهم ارزیابی و موفقیت صنعت دام و طیور را در تشکیل زنجیره تولید و مدیریت دام همراه با بهینه سازی سالن ها و تاسیسات واحدهای تولیدی برشمرد./ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.