زینب ابراهیمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: معمولا افراد از خوردن دل و جگر قلوه لذت میبرند اما این مواد در عین مفید بودن میتواند برای بعضی اشخاص ممنوعیت مصرف داشته باشند.
وی افزود: دل و جگر مرغ به دلیل مواد هورمونی و آنتی بیوتیکهایی که به آن تزریق میشود توصیه نمیشود اما دل و جگر و قلوه گاو و گوسفند سرشار از ویتامینهای گروه A، B، اسید فولیک و آهن و روی میباشد.
ابراهیمی تصریح کرد: چون کلسترول این مواد غذایی بالا میباشد مصرف آنها برای افرادی که بیماری قلبی دارند؛ سالمندان، کسانی که نارسایی کلیه دارند و اشخاص دارای کلسترول بالا مناسب نیست.
این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: چون جگر بافتی است که سموم در آن تجمع پیدا میکند استفاده از آن برای مادران باردار توصیه نمیشود.
انتهای پیام/