سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

گیاه بهاری برزا را بشناسیم

مردم استان کرمانشاه به رسم دیرین خود هر ساله در فصل بهار به خوردن گیاهان خودرو بهاره رو آورده و فصل بهار را با خوردن گیاهان بهاره آغاز می کنند. یکی از این گیاهان برزا است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


این گیاه را در نام فارسی جعفر کوهی نامیده اند و در اصطلاح محلی برزا نام گرفته است.

مشخصات ريخت شناسي : گياه پايا –علفي –بدون كرك –سبز متمايل به زرد – بن گياه پوشيده از برگ هاي خشك –ريشه داراي انشعابات طويل فيبري است

این گیاه معمولا در اردیبهشت ماه قابل برداشت است و در بیستون و روانسر و دالاهو واسلام آباد غرب یافت می شود

طریقه مصرف این گیاه به این صورت است که از برگ ها ی آن به عنوان سبزي خوردن به صورت چاشني با غذا و گاهي با نمك استفاده نموده و نيز به صورت پخته شده مشابه قورمه سبزي به عنوان سبزي خورشتي استفاده مي شود./س

برچسب ها: کرمانشاه ، گیاه ، برزا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۰۵ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
این گیاه مثل سبزی با غذا هم خورده میشه ولی از خواصش جستجو کردیم ک متاسفانه چیزی دستیگرمون نشد
بهرام
۱۴:۴۲ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
این گیاه در کاهش میزان چربی و کلسترول خون موثر است
ناشناس
۲۰:۵۰ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲
خواص گیاه چی میشه؟
سعید ویسی
۱۹:۴۸ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
خواص دارویی را کاش مینوشتید
ناشناس
۲۰:۴۰ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
باسلام
خواص این گیاه رو هم کاش میتونستین تو سایتتون مینوشتین
ممنون