علی خسروی در خصوص قضاوت داور بازی استقلال- الشباب عربستان به
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: به نظر من قضاوت نواب شکراله اصلا خوب نبوده است زیرا قضاوت بحث برانگیز وی موجب حذف یکی از نمایندگان فوتبال کشورمان شد.
کارشناس داوری کشورمان در ادامه افزود: در تمام صحنههای بازی نکته خاصی وجود نداشت اما پنالتی دقیقه 80 باعث شد نتیجه بازی عوض شود و استقلال باز هم به حکم تاثیرگذار داوری تن دهد و طعم حذف را بچشد.
وی با انتقاد از AFC مبنی بر انتخاب داور بحرینی تصریح کرد: من نمیدانم چرا نواب شکراله بحرینی را انتخاب کردند این داور طرفدار عربستان است. به نظر من این داور نباید انتخاب میشد در واقع بحرین مساوی با عربستان است اگر داور از کویت یا امارات برای قضاوت انتخاب میشد ما حرفی نداشتیم اما با این جریان میخواستند طعم تلخ حذف را بر نماینده خوب کشورمان تحمیل کنند. در واقع اذعان میکنم AFC یک سازمان مافیایی است که فقط به نورچشمیهایشان توجه دارد.
خسروی ادامه داد: شما قضاوت روشن ایرماتوف را ببینید یک پنالتی را ندید از یک اخراج به آسانی گذشت اما باز هم شاهد قضاوت او در سطوح بالاتر هستیم.
کارشناس داوری کشورمان بیان کرد: به نظر من دلیل عمده انتخاب نواب شکراله این بود وی را در مقابل فغانی داور خوب کشورمان قرار دهند که بتواند در جام جهانی سوت بزند و به طور قطع فغانی با آن همه شایستگی در جام جهانی حاضر نخواهد بود و نواب شکراله را میبینیم که در رقابتهای جام جهانی سوت میزند بنابراین آیا AFC مافیا نیست.؟
خسروی اذعان کرد: ما داوران خوبی داریم که قدرشان را نمیدانیم حالا بهتر باید قدر داوران خود را بدانیم و از تهمت و افترا نسبت به این قشر زحمتکش جامعه دوری ورزیم.
کارشناس داوری کشورمان عنوان کرد: داورانی از شهرستانها که در لیگهای پایینتر به قضاوت مشغول هستند از داورانی چون نواب شکراله بهتر هستند ولی چون این داوران نام بزرگی ندارد و از آنها حمایت نمیشود، پیشرفت نمیکنند.
وی با تشریح بحث پنالتی و هند اولادی، بازیکن استقلال اظهار داشت: ببینید شاید تا مدتها پیش چنین صحنههایی را پنالتی اعلام نمیکردند ولی 2 ماه پیش وقتی همه ناظران و مدرسان کشورهای آسیایی در مالزی در کلاس داوری حضور داشتند از روی ویدئوتست قرار بود امتحان بدهیم و این صحنه که به نمایش گذاشته شد اکثر مدرسان و ناظران در بحث تست اشتباه پیشبینی کرده بودند ظاهراً اعلام شده بود که در بحث بینالمللی در آخرین آموزشها سختگیری بیشتری در مسئله هند اعمال میشود.
خسروی ادامه داد: من به شخصه مخالف این مسئله هستم و اعلام میکنم که آن صحنه هند نبوده و این تصمیم داور بحرینی سختگیرانه بوده است ولی این نکته که سختگیری بیشتری در بحث مسئله هند اعمال میشود و در قانون خطاهای 12 گانه هم ورود پیدا کرده است، این به کلاس داوری دو ماه پیش در مالزی برمیگردد.
کارشناس فوتبال کشورمان تأکیدکرد: من نمیدانم عمد یعنی چه؟! هنوز عمد با غیرعمد باید بررسی شود من نمیتوانم به عنوان بازیکن دستهایم را قطع کنم یا دستم را در رختکن بگذارم و بازی کنم باید اعلام کنم که قانون هند تغییر کرده است و برخورد با آن سختگیرانه شده است.
وی با انتقاد از عدم اطلاعرسانی سختگیری داوران AFC مبنی بر قضیه هند عنوان کرد: در ویدئو تستی که به ما نشان دادهاند به وضوح به این نکته اشاره شده است که از این به بعد در مسئله هند سختگیری اعمال میشود اما چرا کسی این مسئله به این مهمی را انتقال نداده است.
چرا این مسئله در صدا و سیما مطرح نشده است چرا در کلاسهای توجیهی تشریح داده نشده است، به نظر من این مسئله باید اطلاعرسانی میشد تا چنین وضعیتی پیش نمیآمد و در این بازی به این مهمی به این نکته برنمیخوردیم.
خسروی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم سرمربیان تیمها قدر داوران کشورشان را بهتر بدانند و مسائل ریز قانونهای داوری در بازی فوتبال را به اطلاع مربیان برسانند تا در چنین برههای به مشکل برنخوریم.
انتهای پیام/