دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه میزان مصرف نمک و روغن در کشور ما ۲ تا ۳برابر استاندارد جهانی است، گفت: برای کاهش این آمار باید برنامه بسیج اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در کشور انجام شود که امسال دو برنامه بزرگ بسیج اطلاع رسانی برای کاهش مصرف نمک و روغن برای مردم در کشور اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: در این بسیج صنایع غذایی هم گروه هدف ما هستند، بنابراین باید صنایع غذایی به سمت تولید موادی حرکت کنند که روغن و نمک کمتر داشته باشند که البته حمایت از صنایع غذایی در این خصوص لازم است.
انتهای پیام/