سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

تولید بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان مرکزی

سرپرست اداره امور عشایر استان مرکزی گفت: عشایر استان مرکزی سال گذشته 5 هزار و 200 تن گوشت قرمز تولید کردند.

 منصوری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت : حدود 20 درصد گوشت قرمز استان توسط عشایر تولید می شود که این قشر نقش مهمی در تامین محصولات پروتئینی دارند.

وی  از تولید 2 هزار و 650 تن شیر خام، هزار و 200 تن انواع فراورده های لبنی، بافت سه هزارمورد سبد و 500 متر مربع فرش و قالیچه در این مدت توسط عشایر خبر داد.

منصوری مجموع تولیدات عشایر استان را سالانه بیش از 30 هزار تن اعلام کردو افزود: بخشی از این تولیدات در استان مصرف و مابقی به استانهای همجوار ارسال می شود.

سرپرست اداره امور عشایر استان در ادامه از اختصاص پنج میلیارد و 850 میلیون ریال اعتبار عمرانی در قالب چهار طرح برق رسانی، ترویج و مشارکت مردمی، ارائه خدمات پیشتیبانی و خشکسالی به عشایر استان در سال گذشته خبر داد و گفت: یک میلیارد و 250 میلیون ریال اعتبار نیز برای خرید علوفه و آّبرسانی سیار سال گذشته به عشایر اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: عشایر استان شامل هشت ایل شاهسون، منان، سنگسر، زند، کله کوهی، عرب خراسانی، کردکلهر و ایل ذلکی که 90 درصد آن در شهرستان ساوه و زرندیه و مابقی در شهرستانهای دلیجان و خمین ساکن هستند./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، عشایر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.