به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان اعلام کرد: طرح کد گذاری لاشه دام های کشتار شده به منظور افزایش سطح و کیفیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی، تأمین سلامت شهروندان خوزستانی و جلوگیری از تقلبات فرآورده های دامی در استان اجرا می شود.
دکتر مهرداد دلیلی افزود: مصرف کنندگان از این به بعد قادر خواهند بود با سامانه 30008903 تماس گرفته و بیش از پیش نسبت به نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه و مراکز عرضه اطمینان حاصل کنند.
وی بیان کرد: اداره دامپزشکی خوزستان در اجرای این طرح سعی دارد اطلاعات تولید شامل تاریخ تولید و شرایط نگهداری گوشت را روی برچسب های مخصوص ثبت و روی لاشه های کشتار شده الصاق نماید./س