ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: وجود این بِرَند اطمینان خاطر را نزد مصرف کنندگان مبنی بر نظارت کارشناسان در تولید ایجاد می کند.
وی تصریح کرد: سیاست های سازمان در جهت بهینه سازی و یا درست مصرف نمودن سم و کود برنامه ریزی شده است.
برنو ادامه داد: با درنظر گرفتن افزایش جمعیت و افزایش نیاز به غذا و افزایش فرهنگ مصرف، باید نیازهای غذایی را با منابع محدود آب و خاک تولید کنیم و بهره برداران باید با بهره گیری ازهمین منابع محدود، محصولاتی سالم و با کیفیت تولید کنند.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نیازهای غذایی گیاه در دوران رشد از طریق منابع خاک و کودهای آلی و شیمیایی تامین می شود.