به گزارش
حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مرادخانی در این دیدار تاکید کرد که باید ساز و کاری پیشبینی شود تا اشعاری که مجوز میگیرند دیگر نیاز به بررسی دوباره نداشته باشند. به گفته او کاهش زمان بررسی و صدور مجوز برای اشعار از اهداف معاونت برای خدماترسانی بهتر است.
مرادخانی با بیان اینکه افرادی درخواست میکنند تا برای ارایه شعر به شورای ترانه قوانینی ایجاد شود، گفت: «هر فردی بر اساس حقوق شهروندی و مدنی خود میتواند شعری را برای بررسی به شورا ارایه کند. ایجاد این قوانین به نوعی نقض حقوق شهروندی است.»
در این نشست محمدعلی بهمنی عضو شورای شعر پیشنهاد داد فضایی برای پرسش و پاسخ و ارتباط دو سویه اعضای شورای شعر با مخاطبان این شورا فراهم شود چرا که در این زمینه برپایی کلاسهای آموزشی بسیار موثر است.
همچنین اعضای شورای ترانه درباره صدور مجدد مجوز برای اشعار اجراهای صحنهای که یک بار در قالب آلبوم مجوز گرفتهاند سخن گفتند و خواستار رفع این مشکل برای کاهش حجم بررسی درخواستها شدند.
در این نشست پیروز ارجمند، مدیرکل دفتر موسیقی، با بیان اینکه برای یاری اعضای شورای ترانه در بررسی اشعار، مشاور مذهبی پیشبینی شده است، گفت: «مواردی وجود دارد که شعر درخواستکنندگان توسط شورای ترانه تایید نمیشود و افراد برای مجوز پافشاری میکنند که برای رفع این مشکل یک شورای بازنگری پیشبینی میشود. سامانه الکترونیکی این شورا هم آماده شده است و از ابتدای اردیبهشت ثبت درخواست تنها از طریق فرمهای اینترنتی امکانپذیر است. همچنین اشعاری که پیش از این از شورای شعر و ترانه مجوز گرفتهاند نیز بر روی سامانه قرار میگیرند تا امکان تطبیق برای متقاضیان وجود داشته باشد.»
در این دیدار پیروز ارجمند، مدیرکل دفتر موسیقی، مرتضی باقرنژاد، مشاور اجرایی معاونت هنری، عباس کیمنش، سعدالدین ستوده، حسین آهی، محمدعلی بهمنی، ناصر فیض، سعید بیابانکی، فاضل نظری، یاور همدانی، پرویز بیگی و محمود دستپیش حضور داشتند.
انتهای پیام/اس