سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اعلام کرد

"تهران" و 10 کلانشهر ایران در معرض "تنش آبی"/ کم‌آبی در تابستان

معاون وزیر نیرو در آمور آب و آبفا گفت: هم اکنون تهران و 10 کلانشهر دیگر ایران در معرض تنش آبی قرار دارند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از وزارت نیرو، رحیم میدانی از اراک، اصفهان، شیراز، قزوین، قم، کرج، کرمان، مشهد، همدان و یزد به عنوان سایر کلانشهرهایی که در معرض تنش آبی قرار دارند، نام برد.

وی با بیان آنکه برای تامین آب شرب مورد نیاز کشور در تابستان جاری با 38 مترمکعب در ثانیه کمبود مواجه هستیم، تصریح کرد: چنانچه 10 درصد در مصارف مشترکان صرفه جویی شود،می توانیم تابستان امسال را با کمترین محدودیت و مشکل سپری کنیم.

به گفته وی، در شرایط کنونی 37 میلیون نفر از جمعیت کشور در معرض تنش آبی قرار دارند که این میزان 50 درصد جمعیت کشور را شامل می شود.

وی همچنین شمار شهرهای در معرض تنش آبی در کشور را 517 شهر اعلام کرد و افزود: مصارف و منابع قابل تامین در این شهرها در نقطه سر به سر قرار دارد در حالی که باید 25 درصد ضریب اطمینان وجود داشته باشد.

میدانی شمار مشترکان آب کشور را 19 میلیون فقره شامل پنج میلیون مشترک روستایی و 14 میلیون مشترک آب شهری اعلام کرد و گفت: برای تامین آب این میزان مشترک، حدود 6.6 میلیارد مترمکعب ظرفیت تولید در کشور ایجاد شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تنش ، تابستان ، محمودی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
مرتضي
۱۹:۰۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
اي ايران ؛ صرفه جويي كنيم.

شستن حياط و كوچه و ماشين و ... بذاريم كنار.
ناشناس
۱۷:۳۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
صدا و سیما باید فرهنگ سازی کند ، متاسفانه بعضی از خانواده ها و همه نظافتچی های اعزامی از شرکت های خدماتی ، به جای استفاده از دستمال و جارو همه کارهایشان را با بازگذاشتن شیر آب انجام می دهند . همه مردم باید باید تلاش کنند تا با مشکل مواجه نشویم .
علیرضا
۱۵:۴۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
خدا رحم کنه...
مردم صرفه جویی کنید.
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
اگر بحران کم آبی واقعاً جدی است چرا باز هم اینقدر اجازه ساخت و ساز در تهران داده می شود؟
ناشناس
۱۴:۴۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
اكر موضوع كمبود اب واقعي و جدي است، جرا شهرداري ها با اين شدت در حال كاشت جمن و كل و كياه و جند بار ابياري در طول روز هستند؟
فرامرز
۱۳:۱۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
وقتی شهر بی دروازه باشد و وقتی بیشتر امکانات را در شهرها متمرکز میکنند و وقتی محدودیت برای شهر وجود ندارد و باعث می شود همه برای بهرمندی از امکانات و کار بهتر به شهر ها هجوم میآورند به غیر از این چه انتظاری باید داشت؟!!!!
منصور
۱۳:۰۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
پيشنهاد ميشود دولت در امر كاهش مصرف آب وارد عمل شده و با فراخوان عمومي در خصوص تعويض شيرهاي آب داخل منازل و جايگزيني آن با شيرهاي آب هوشمند كه باعث كاهش 50 تا 70 درصدي آب موشود وارد عمل شود.
علا
۱۲:۳۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
اینو هم بگید که چند درصد مصارف کشاورزی میشه که چند درصدش هدر رفته..کشور ما کلا تو مدیریت اب ضعف بزرگ داره.
موسوی
۱۲:۲۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۳
علت اصلی فرسودگی سیستم انتقال آب شهریست ، حجم زیادی از اب در زیر زمین هرز می رود و همچنین عدم لایروبی سد ها و در نتیجه کاهش حجم نگهداری اب.
همیشه دنبال اخرین راه حل هستیم مردم مردم مردم