سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاد مکانیک دانشگاه استنفورد کالیفرنیا:

دانشجویان و دانش آموزان ایرانی، ایده‌های خوبی در علم رباتیک دارند

استاد دانشگاه استنفورد کالیفرنیا، مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۴ را فرا‌تر از حد انتظار و هیجان انگیز ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پروفسور برنارد راث از اعضای فدراسیون جهانی ربوکاپ که به عنوان سخنران در سمپوزیوم بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور دارد، گفت: مسابقات ربوکاپ آزاد ایران سطح بالایی دارد و مانند مسابقاتی که در ژاپن و یا دیگر کشور‌ها برگزار می‌شود، دارای لیگ‌های زیادی است. 

وی ادامه داد: در ایران دانشجویان و یا دانش آموزان کم سنی را دیدم که بسیار خوب کار می‌کنند و ایده‌های خوبی دارند که این بسیار مهم است. 

استاد دانشگاه استنفورد کالیفرنیا، مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران را هم سطح مسابقات جهانی ربوکاپ عنوان و خاطرنشان کرد: تنها تفاوت این مسابقات در تعداد تیم‌ها است، اما سطح کیفی مسابقات مانند مسابقات جهانی است. حضور تیم‌های مطرح جهان و تجهیزات بالای آن‌ها گویای این مطلب است. 

پروفسور راث تصریح کرد: به نظرم علم رباتیک در ایران همانند کشورهایی مانند آمریکا، آلمان و ژاپن پیشرفت داشته و همهٔ تجهیزاتی که در این کشور‌ها وجود دارد در ایران هم دیده می‌شود و این کشور همراه با سایر کشورهای جهان در حال پیشرفت در علم رباتیک است. 

وی در خصوص اهداف علم رباتیک در سطح جهان گفت: بیشتر سعی داریم کارهای سخت را به ربات‌ها بسپاریم و البته ارتباط ربات با انسان‌ها را نیز بیشتر کنیم تا مردم فکر نکنند که ربات یک ماشین است؛ اما قطعا نمی‌توانیم ربات را به یک انسان تبدیل کنیم، با این حال ارتباط نزدیک با ربات‌ها دور از دسترس نیست. در آینده ربات‌ها با ما حرف می‌زنند، عکس العمل نشان می‌دهند، شاد یا غمگین می‌شوند البته نه به شکل یک انسان؛ اما رسیدن به این اهداف در کوتاه مدت میسر نیست. 

سخنران سمپوزیوم بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی ادامه داد: ربات‌ها باید به زندگی انسان‌ها کمک کنند، به طور مثال موبایل هم یک جور ربات است که استفاده‌های زیادی برای ما دارد و به زندگی ما کمک می‌کند، اما در گذشته این طور نبود. 

پروفسور راث تصریح کرد: برگزاری سمپوزیوم بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کنفرانس‌های مشابه باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعات می‌شود و همه می‌توانند از کار‌ها و تحقیقات یکدیگر مطلع شوند و این باعث پیشرفت علم رباتیک می‌شود. 

استاد دانشگاه استنفورد کالیفرنیا در پایان شرایط میزبانی و برگزاری مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۴ را بسیار مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: همهٔ لیگ‌ها به طور منظم برگزار می‌شوند و همه چیز در اینجا ایده آل است.


انتهای پیام/
برچسب ها: رباتیک ، مسابقات ، فناوری ، ایده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.